Втория въпрос ми е от къде мога да си намеря рекламни лепенки на сайта за VW club?
Как да направя по-високо Полото си? - РЕШЕНО!
Как да направя по-високо Полото си? - РЕШЕНО!
Здравейте колеги. Може би някога е писано по тази тема, но аз не мога да го намеря. Въпросът ми е - как да повдигна по-високо Полото си, модел 86с, 1991 г. 1.4 D? Чувал съм, че някои го правят с подложки и ако ги има, от къде мога да се снабдя с тях. Вторият начин е чрез смяна на пружините - знае ли някой от каква кола стават и евентуално как се прави?
Втория въпрос ми е от къде мога да си намеря рекламни лепенки на сайта за VW club?
Последна промяна от Myro на Пет 07 дек 2007 21:14, променено общо 1 път.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 8%EA%E5%F0
ей ти стикери
Колега-достатъчно е само да смениш пружини и амотрисьори(по-възможност),които са си за твоето поло и ще постигнеш това което искаш...
Моето също беше увиснало толкова,че като минавах по неравности гумите опираха в ръба на калника(джантите,обаче ми бяха с ЕТ33)
Смених задните амортисьори с газени и се оправи положението.Стана малко по-скокливо,обаче
ей ти стикери
Колега-достатъчно е само да смениш пружини и амотрисьори(по-възможност),които са си за твоето поло и ще постигнеш това което искаш...
Моето също беше увиснало толкова,че като минавах по неравности гумите опираха в ръба на калника(джантите,обаче ми бяха с ЕТ33)
Смених задните амортисьори с газени и се оправи положението.Стана малко по-скокливо,обаче
Колега Maks, карам го от 2 години и съм много доволен. Не създава никакви ядове. Когато е студено само малко тресе докато загрее, пали перфектно и затова не съм пипал дюзите и помпата.
РЕШИХ ПРОБЛЕМА!
Купих подложки от Мотомания. И колата се вдигна с 4 -5 см. Като прибавим и гумите стана съвсем прилично тракторче. Щастлив съм и веднага я пробвах по дупките на нашта учлица - перфектно е!
Друг е въпроса колко ще издържат защото се слагат между навивките. Не са скъпи и мога пак да ги сменя.
Благодаря на всички!
Друг е въпроса колко ще издържат защото се слагат между навивките. Не са скъпи и мога пак да ги сменя.
Благодаря на всички!
-
julo
- Автомобил: polo 1.9d
- Двигател: aef
Re: Как да направя по-високо Полото си? - РЕШЕНО!
Колеги, имам същия проблем с ниска предница на поло 1.9д аеф 99г. как да я повдигна отпред с 2-3 см?
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Ами ладовите тампони вършат чудесна работа - просто въпрос на виждане
Държат доста време, сменят се лесно, евтини са.....
Във всеки лада магазин ги има
Държат доста време, сменят се лесно, евтини са.....
Във всеки лада магазин ги има
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Всички тия проблеми с увиснала муцуна или г*з, идват от износени комплект пружини с тампони, което идва или от прекомерно претоварване или от ЕГН-то на автомобила.
Колата си има една стандартна височина, която конструктора е предвидил. Всяка промяна е бош-лаф работа.
Купуваш нови пружиняци с тампони и амортисьори и си в играта. Ама спортни откачвания ама трактори , забравете ги. Ъгъла на зацепване на карето най-малкото се променя драстично ... Нашите пътища не позволяват спортни откачвания. Малко по-височки гуми -да , на 75 например, ама 80 е прекалено... Колата става много нестабилна по завоите...
Колата си има една стандартна височина, която конструктора е предвидил. Всяка промяна е бош-лаф работа.
Купуваш нови пружиняци с тампони и амортисьори и си в играта. Ама спортни откачвания ама трактори , забравете ги. Ъгъла на зацепване на карето най-малкото се променя драстично ... Нашите пътища не позволяват спортни откачвания. Малко по-височки гуми -да , на 75 например, ама 80 е прекалено... Колата става много нестабилна по завоите...
-
julo
- Автомобил: polo 1.9d
- Двигател: aef
Не искам да правя някакви БГ доработки- просто искам да я вдигна отпред до нормалната височина- в момента сравнявайки я с другите е около 2-3см по-ниска само отпред. Проблема е че в Сакар ауто ме питат кави са цветовете на моите пружини, за да ми продадат такива-аз не съм сигурен, че стария собственик не ги е сменял с не каквито трябва и ефекта няма да е никакъв- отделно ми обявяват над 200лв парчето, а на другите места почти никъде не предлагат.Затова питам някой, който е минал оттук за помощ
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”