И пак стоя и размишлявам за наш'та татковина...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dekata
- Автомобил:
- Двигател:
Прост народ-слаба държава.В моят град избраха нов кмет.Предишният беше започнал масово да асфалтира главните улици.Преобрази центъра.Но не даваше на местните ''бизнесмени'' да си разиграват кончето.И те веднага се организираха срещу него като подкрепиха новият.Сега новият кмет направи на решето новите улици да взима проби от асфалта.Идея фикс му е да изобличи предишният кмет в злоупотреби и само това прави.Разкопаните и готови за асфалтиране улици стоят,а дупките от сондажите по новите никой на запълни и напролет ще са ями.Умишлено не споменава имена и партии.Нямам нищо против новият кмет,но защо вместо да продължи започнатото се занимава с глупости.Това е нашият манталитет.Не е важно аз да съм добре,важното е другият да е зле.Обичам родината ,но мразя държавата 

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
няма се пУашите ..... винаги ще си останем такива ..... има лек и за нас , т.е за България като територия - определен брой неутронни бомби и после да я дадат на японците да кажем
и тогава тази земя , която наистина има дадености да е земен рай, ще стане такъв и ще се отърве от тази напаст ..... направо някой път се чудя дали Левски да кажем е действителна личност - как може да се е родил тук ?!

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А някой запитвал ли се е от каде тръгва мизерията по българския народ?Изтърпял е комунизъм,преди това турско робство.Почвам да се чудя дали покръстването не е започнало ерозията чрез избиване на цели родове.juve написа:... направо някой път се чудя дали Левски да кажем е действителна личност - как може да се е родил тук ?!![]()
- dekata
- Автомобил:
- Двигател:
Прав си.Истинските българи са ги изклали и са останали мижитурките. И не само турците,ами и комунистите.Само в нашият фолклор има поговорка като-"Преклонената глава сабя не я сече".
Колкото до Левски-наистина е съществувал-нали българин го е предал на турците.Това говори достатъчно.

Последна промяна от dekata на Съб 01 дек 2007 19:34, променено общо 1 път.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Божков
- Автомобил:
- Двигател:
Ако трябва да сме истински реалисти и разгледаме в подробности всичките народи по земята, ще попаднем на доста по-грохнали и отчаяни области. За които ние сме направо екстра и ще се чудят какво се оплакваме. Примерно в Южна Америка и Африка (особено второто). Или смятате че там хората са велики личности, но някой външен много силно ги потиска? Имаше миналото лято едно филмче за забравих коя африканска държава. Имат доста нефт и нито една рафинерия. Внасят бензина с камиони и се разлива с разни варели. Построили електроцентралка някаква (5 MW май беше). Пуснали я тържествено и след 1-2 седмици я спрели. Министрите им мислят че работи, а тя не работела... Изобщо трагедията беше 100 пъти над нашата.
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Божков написа:Ако трябва да сме истински реалисти и разгледаме в подробности всичките народи по земята, ще попаднем на доста по-грохнали и отчаяни области. За които ние сме направо екстра и ще се чудят какво се оплакваме. Примерно в Южна Америка и Африка (особено второто). Или смятате че там хората са велики личности, но някой външен много силно ги потиска? Имаше миналото лято едно филмче за забравих коя африканска държава. Имат доста нефт и нито една рафинерия. Внасят бензина с камиони и се разлива с разни варели. Построили електроцентралка някаква (5 MW май беше). Пуснали я тържествено и след 1-2 седмици я спрели. Министрите им мислят че работи, а тя не работела... Изобщо трагедията беше 100 пъти над нашата.
Това причина или оправдание е за бездействието ни ? Аз мисля, че е оправдание...
- Божков
- Автомобил:
- Двигател:
Не е оправдание. Но някои коментари са толкова самоотрицателни, че едва ли не трябва собственоръчно всеки да се обеси, за да не пречим като нация на цивилизацията. А нещата не са точно така. Пак казвам - всичко идва от гигантска липса на пари. След турско сме стартирали без никакви резерви. После едвам се позаделило нещо - айде загуби на 3 войни и последващите репарации. После комунизъм=регрес & дългове. И накрая "демокрация" с доизточване. Никой не се стреми да работи за обществото, щото си вика няма как да се оправим в близките 20-30 години, а след като ми мине живота какво да се вълнувам. И хайде през просото.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
maks написа:Почвам да се чудя дали покръстването не е започнало ерозията чрез избиване на цели родове.
Тука и аз съм на твоето мнение - кръстен съм, вярвам в нещо, ама аз лично не му казвам Аллах, Буда или Господ. Тва християнството като цяло учи на смирение, да ама тва не е нашата религия, прабългарите не са били никога смирени.....
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”