BMW връщат в производство Isetta

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Съб 01 дек 2007 18:38

ma6inata написа:Компанията съживила доброто старо МИНИ ще хвърли усилия в ново възкресяване - това на култовата от 50те Исета!

Изображение

колата дълга едва 2.5 метра и без задно ще бъде преработена в съвременен вариант за да се състезава с ФИАТ 500 и новия СМАРТ:

Изображение

повече

Голямо бонбонче е, но да се надяваме, че ще е със задно... :(

Според мен това е супер кукличка и ако е на достъпна цена ще е подходяща за задръстванията :twisted:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 01 дек 2007 18:58

Не ми се иска да го признавам, но така виждам бъдещето....малки леки МЕГА икономични хибриди и батерийни колички...единствено ме тревожи ако някъв огромен мерцал се стовари върху тая кутийка....

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Съб 01 дек 2007 18:59

Йее Исетата е много яка количка. Дано имат успех с нея

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 01 дек 2007 19:28

направо ми се драйфа от тия идей за автомобил дето да те отведе от точка А до точка Б за един литър с два километра в час и да е направен от кофички кисело мляко и да мое си го караш у вас между стаите...по добре да ходя пеша......

...аз възприемам автомобила по друг начин ....трябва да те закара от точка А до точка Б в огнено кълбо, с толкова брутално окачване и ускорение, че да ти се иска скелета ти да е от гранит ..... да унищожи петролните запаси ..тонове гума ...да изтреби редките видове ....дъждовните гори да изчезнат ...да изсмуче озоновия слой ....това са колите с душа ....тия тука са ялови ............................

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Съб 01 дек 2007 19:33

Тея па... Да не видят нещо от ФИАТ :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Съб 01 дек 2007 19:34

Tyan написа: ..... да унищожи петролните запаси ..тонове гума ...да изтреби редките видове ....дъждовните гори да изчезнат ...да изсмуче озоновия слой ....това са колите с душа ....тия тука са ялови ............................
И междувременно ако се окаже че някоя прашинка се изпречила на пътя то поне хубава кака да изчегърта остатъците.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Съб 01 дек 2007 19:58

chefito написа:Не ми се иска да го признавам, но така виждам бъдещето....малки леки МЕГА икономични хибриди и батерийни колички...единствено ме тревожи ако някъв огромен мерцал се стовари върху тая кутийка....

Споко! Тези прогнози няма как да се реализират ;)
1. Автомобилната индустрия е точно толкова разнообразна колкото и нуждите на потребителите и. Ако превозвам хора ще си взема бус или рейс. Ако са товари - камьон със или без ремарке. Ако купувам кола за пазар може и да излигавя жената с една подобна чекия... ;)
Друг пример е, че хората са най-различни и по размер ;)
В подобна кутийка може и да влязат две японки, но човек с моите пропорции едвам ще се натъпка до кръста ;)
Жизненият стандарт също е от значение. Някак не си представям президента Буш ескортиран с тротинетки и напъхан в една подобна саламурена кутийка...
Петролната индустрия също няма интерес от ветроходни автомобили за половин човек...

Има и други влияещи фактори за които съм сигурен, че с малко въображение можеш и сам да се сетиш :)

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Съб 01 дек 2007 22:10

ц, щом не е с една врата да се отваря отпред не става

Vento_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vento_Power » Съб 01 дек 2007 22:25

хахаа това супер грозно!!! :lol:

pacohaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacohaker » Съб 01 дек 2007 22:32

Tyan написа:направо ми се драйфа от тия идей за автомобил дето да те отведе от точка А до точка Б за един литър с два километра в час и да е направен от кофички кисело мляко и да мое си го караш у вас между стаите...по добре да ходя пеша......

...аз възприемам автомобила по друг начин ....трябва да те закара от точка А до точка Б в огнено кълбо, с толкова брутално окачване и ускорение, че да ти се иска скелета ти да е от гранит ..... да унищожи петролните запаси ..тонове гума ...да изтреби редките видове ....дъждовните гори да изчезнат ...да изсмуче озоновия слой ....това са колите с душа ....тия тука са ялови ............................

усещам че сме от една порода :wink:

Потребителски аватар
stinka
Автомобил: pasat b5 i pasat b3
Двигател:

бмв

Мнениеот stinka » Съб 01 дек 2007 22:37

возил съм се лично в такъв" дзер " -преди 7-8години. имах комшия който имаше два такива бавареца/единия беше за донорство/.голям кеф беше -то е двуцилиндрово/въздухар/ ,към 600м3,двуместно, и е със задно предаване. едни джамбази му даваха един калпак с кинти но не го продаде. изгубих му дирите на комшията ,премести се някъде в селата около София .в квартала в който живея има такива ретраци ,които даже се водят на отчет от фирмите производител-има един Мерцедес/1931г/ ,един Опел 1937 или 38 , чайка 56г, и няколко по съвременни...но пенсионерите не ги дават за нищо на света...иначе тоя автомобил е направен след 2-та свет.война ,на принципа на VW костенурката евтин и достъпен за повече хора. колкото до вратата,с нея върви и волана,като се отвори...

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Съб 01 дек 2007 23:03

Ха ха Какви са тия калинки дето произвеждат не мога да разбера :!:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Съб 01 дек 2007 23:43

Tyan написа:направо ми се драйфа от тия идей за автомобил дето да те отведе от точка А до точка Б за един литър с два километра в час и да е направен от кофички кисело мляко и да мое си го караш у вас между стаите...по добре да ходя пеша......

Ха ха хааааа :lol: Ей много се смях :)

Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bugster » Нед 02 дек 2007 1:57

Интересно ми е какво ли ще и се случи на тази количка ако влезе в една средностатистическа Софийска дупка ........ :013:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Нед 02 дек 2007 2:33

Гледал си Top Gear ми се струва mhihi mhihi mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”