Или както се казва, старата любов ръжда не хваща.. винаги съм се чудил има ли връзка или няма това каква е била връзката между първата притежавана кола и привързаността към дадена марка...
поне при мен първата кола беше ФВ (Поло 1,3), та и за това съм си фен на марката... а вие?[/code]
Каква ви беше първата кола?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
първата лично моя кола която управлявах всичко на всичко няколкостотин метра след като я бях реставрирал в продължение на години беше бръмбар фау ве.
беше невероятно автомобилче но ме озори бая и понеже трябваше да влизам в казарма и нашите отказаха повече спонсорство а моите доходи бяха голяма ? се наложи да го продам наполовина рецикле.
още съжалявам...
беше нещо средно между розов и виолетов цвят и бяха ми донесли от фау ве рециклиран мотор в сандък от германия....абе то си е одисея цяла....
беше невероятно автомобилче но ме озори бая и понеже трябваше да влизам в казарма и нашите отказаха повече спонсорство а моите доходи бяха голяма ? се наложи да го продам наполовина рецикле.
още съжалявам...
беше нещо средно между розов и виолетов цвят и бяха ми донесли от фау ве рециклиран мотор в сандък от германия....абе то си е одисея цяла....
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Каква ви беше първата кола?
Ото Кац написа:Или както се казва, старата любов ръжда не хваща.. винаги съм се чудил има ли връзка или няма това каква е била връзката между първата притежавана кола и привързаността към дадена марка...
поне при мен първата кола беше ФВ (Поло 1,3), та и за това съм си фен на марката... а вие?[/code]
първото което карах беше москвиииич 412

това на което взех книжка беше ФОРД МОНДЕО 96-та 2.0 136.кс.
това което си купих всички го знят.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Рено 5 Кампус,
Още и се радвам като я видя, одисеята при мен е че ми я подари един пич в Мюнхен, с когото се бях запознал в IRC.
От Германия се прибирах сам, сърбите не ме пуснаха, минах през Румъния, в Сегед, Унгария щяха да ме ограбят двама българи (с Голф 2 бяха!!!) и през цялото време ми тропаше каре, на другия ден след като се прибрах (25.09.1998) карето се счупи, бях супер щастлив.
Та така... сега сме на Голф 3
Още и се радвам като я видя, одисеята при мен е че ми я подари един пич в Мюнхен, с когото се бях запознал в IRC.
От Германия се прибирах сам, сърбите не ме пуснаха, минах през Румъния, в Сегед, Унгария щяха да ме ограбят двама българи (с Голф 2 бяха!!!) и през цялото време ми тропаше каре, на другия ден след като се прибрах (25.09.1998) карето се счупи, бях супер щастлив.
Та така... сега сме на Голф 3

- Ото Кац
- Автомобил:
- Двигател:
и аз така
книшката я взех на лада 1500 и после се учих да карам на един москвич 412И
ама първото което си купих и си беше само и единствено мое и от което жената неимоверно ревнуваше, беше ФВ-то
ама първото което си купих и си беше само и единствено мое и от което жената неимоверно ревнуваше, беше ФВ-то
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
niki_vw написа:Първата таратайка ми беше Трабант 601S. С други думи 1 ден караш 3 в бокса така че стнах"разбирач" ако някои ама нужда да пише хи хи хи banghead
извинявай, ама кво може да му се развали на 1 трабант толкоз???
то няма кво да се развали - няма охладителна система, няма да ти тече масло....
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”