Аз лично карам Голф 2 1,6 TDI 90 hp.принудих се да направя основен ремонт на двигателя(защото ме бяха излъгали,когато копувах),сега съм на 13 000 км.и да ви кажа мотора просто се държи страхотно.Дърпал съм се с Голф 3 1,9 TDI.и ги бия,е вече 110-ките не мога.А и разхода на гириво ми е доста приличен:на дълго под 4,5 ;Софийско градско около 7,А да ви кажа кракът ми е малко тежък.
Знам 4е като диаметър на бутала и цилиндри 1,6 и 1,9 са еднакви,разликата е в хода на буталото.За това 1,6 се развъртат по бързо,а теглото на голф 2 ,което е около 1 тон много помага за пъргавината.
1,6 TDI v.s. 1,9 TDI
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 1,6 TDI v.s. 1,9 TDI
ILIYANSKY написа:Аз лично карам Голф 2 1,6 TDI 90 hp
иска да каже че е пьрвия в историята притежаваш 90 коня
е те такава трьскачка нема

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Е стига бе колеги ! Ето , и аз мога да се похваля - с моята резачка от подписа която е 75 коня пребих , разбих и размазах на всякакви дистанции БЕНЗИНОВ Москвич 412 - форсиран , който е 80 коня ...просто какво да кажа ..... реших да не пускам нова тема
Колега , не се сърди .... пускаш темата си в Оффтопик със заглавие " да се похваля и аз ..." и никой няма копче да ти каже

Колега , не се сърди .... пускаш темата си в Оффтопик със заглавие " да се похваля и аз ..." и никой няма копче да ти каже

Върни се в “Дизелови агрегати”