Въпрос за писма от Видео наблюдение на КАТ
по темата сус глобите по по6тата
ами хора направете си завеса за номера кат минавате през крастови6те дето 6е вур6ите глупости дурпа6 пердето на номера и гасссс идеиа а
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: по темата сус глобите по по6тата
maznia написа:ами хора направете си завеса за номера кат минавате през крастови6те дето 6е вур6ите глупости дурпа6 пердето на номера и гасссс идеиа а

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Да бе мирно седяло... не би АКТ видяло
Червената светлина не е зелена пък ако ще и самолет да минава на нея вместо някаква колонка от пишман юнаци шофьори.
Доказано е, че българинът не се шашка лесно и като цяло е голям отворко. Всичко знае, всичко разбира и всичко може...
Единственият работещ наказателен механизъм е да му се бръкне в джоба и то по-дълбочко та да го заболи!
На печелившите Честито

Червената светлина не е зелена пък ако ще и самолет да минава на нея вместо някаква колонка от пишман юнаци шофьори.

Доказано е, че българинът не се шашка лесно и като цяло е голям отворко. Всичко знае, всичко разбира и всичко може...
Единственият работещ наказателен механизъм е да му се бръкне в джоба и то по-дълбочко та да го заболи!
На печелившите Честито

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
VeilSide написа:Благодаря за отговорите, колеги. Да чукна на дърво, оказа се фалшива тревога. Що се отнася до актовете ще кажа едно - само този който не кара няма актове. Поправете ме ако греша
Сега ще ме накараш да си снимам оранжевият талон за да видиш

Имам книжа от 8 години, личен автомобил от една, но това да не те кара да си мислиш, че нямам стаж от преди това

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”