колегиалност

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
garcho
Автомобил:
Двигател:

колегиалност

Мнениеот garcho » Нед 11 сеп 2005 22:27

за съжаление от януари месец не съм собственик на vw(голф3 комби 1.9тд), поради причината че го откраднаха ... Темата я пускам от възхищение на един водач на голф3 , червеникав , с кристални стопове , с два аспуха(не можах да му видя номера) с който днес към 18:30 се засякохме на булеварда към сточна гара. Въпреки че и аз имах вина да ме засече , той не един , а два пъти ми се извини . Това ми направи голямо впечатление , защото рядко някой ти се извинява един път , а камо ли два. Да живее колегиалността на пътя ...

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 11 сеп 2005 22:40

Добре дошъл.
Ами има и свестни хора на пътя, дано срещаме повече такива.

П.С. Жалко за Голфчето дано са ти го платили добре. С какво замени VW то ? ;)

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Нед 11 сеп 2005 22:56

xe xe и аз искам да се извиня на един колега, ако случайно влиза тука. Става дума за вчера /Събота/, той беше с тъмно синя 3-ка /аз съм с бяла 2-ка/, случката стана пред ПЖИ-то в Слатина. Аз трябваше да правя обратен завой, ама докато съм се изнасял ми се беше изключил мигача и като се отвори път тръгнах да завивам, а човека с 3-ката пък щеше направо да кара и малко го засекох, ама и той ми беше малко отзад и не го и видях та замалко да се праснеме.
Та ако случйно влиза тука да ме извини.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 12 сеп 2005 7:31

Като цяло не ви ли прави впечатление ,че по пътищата вече има много повече хора отколкото простаци.Вече все по често когато дам мигач да се преустроя са ме пуснали ако не първата кола то втората.
ДА ЖИВЕЕ КОЛЕГИАЛНОСТА ПО ПЪТИЩАТА

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Пон 12 сеп 2005 7:47

нали и аз за това типам ама някои хора не могат да ме разберат в темата към всички шофьори! :D

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 12 сеп 2005 8:11

Все още имаме врагове (като маршрутните таксита) но дано и те да се пооправят.Много изнагляха тия :(

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пон 12 сеп 2005 9:20

като видя маршрутка и реагирам като бик на червено...!!! :twisted: :twisted: :twisted: тогава се превръщам в голфаджия селянин

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 12 сеп 2005 9:34

ЕЕЕЕЕЕ да си отдъхна малко ,защото си мислех че само аз ги мразя до побъркване :)
Бакшишшите не ги мразя толкова колкото тия

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пон 12 сеп 2005 10:01

Понякога оставам учуден от собствените си "спортни"възможности и просто луд късмет на голф мирянин

Последна промяна от R@do на Вто 13 сеп 2005 10:57, променено общо 1 път.

garcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот garcho » Пон 12 сеп 2005 10:45

ами за съжаление голфа го платиха с 30% по-малко , тъи като талона на колата беше в жабката..много гадно ...сега бръмча с пежле306(комби 1.9д).

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пон 12 сеп 2005 10:53

Абе, да ви кажа честно, не са чак толкова лоши маршруткаджийте, аз всеки ден пътувам с 1 и 6 и направо не знам как издържат тези хора на това огромно напрежение - имат някакви невъзможни графици, които трябва да спазват, това обаче е невъзможно... просто самите работодатели ги юркат здраво. И човека цепи на червено през другите, с риск да направи катастрофа, щото а е закъснял с две винути, а са го уволнили веднага, без никакви обезщетения... такситата и тях донякъде ги оправдавам, щото всеки гледа да изкара пари... вече за пети път ми благодарят с примигване на аварийки, когато пусна някого... просто всички сме хора (с изключение на тея с А8 или С-класите - те са животни) и на всеки се случва да е изнервен и да сгреши. Просто трябва да сме толерантни един към друг на пътя, и ще видите как ще се променят нещата към по-добро. Аз винаги пускам и давам на другите да се включват, когато обстоятелствата го позволяват. И за сега поне в 50% от случайте ми благодарят хората. Толерантност и спокойствие - това трябва да цари на пътя (а и не само там) за да се разбираме.

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пон 12 сеп 2005 11:01

VW FEN...........какво се променя на по -добро бе, човек......в БГ.....вчера бях в Зоологическата градина, знаеш ли каква е трагедия......това и казах и на моята приятелка.......добре, че съм устанал с красиви спомени от детството си за Зоологическата...........сега направо се побърках........смотаняци, капка вода няма при Слоновете, Носорозите, и повечето животни.......уставили ги горките са сухо, пек вчера та се къса.......и слончетата се взимат плюнка с хуботите и се пръскат.........боклуци на всякъде............е извинявай ама ебаси и пикливата държава.......то това е за убиство ако питаш мен, все пак една от основните нужди на всички живи същества е водата............. :cry: нямам думи................

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Пон 12 сеп 2005 11:05

Напълно си прав за жалост :(
А ако в някоя клетка е останала вода случайно тя е зеленясала и смърди :(

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 12 сеп 2005 11:17

Абе хора вие погледнете болниците какви са ни.Пълна трагедия ,храната уйасна ,лекарства няма ,зимата е студено ,обсуйването е под всякаква критика ако не си платиш допълнително.Ти ми говориш за зоопарка.Смешна работа но важното е депутатите ни да си возят дебелите задници в чисто нови мерцедеси.Важното е богатите да стават още по богати.Важното е бензина само да се вдига няма значение че барела падна с около 5/6 долара но бензина си седи на 2 кинта а газта на левче.Важното е да го одерат жив тоя народ е тва е важното.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пон 12 сеп 2005 11:28

Ами... нали надеждата умира последна... абе знам за зоологическата градина - миналата седмица ходих... и все пак дано някога се оправят нещата де, нали от хората трябва да се започне. Това имах предвид. Като станем по-добри един към друг, и като започнем да си изхвърляме боклуците в кофата, значи тогава ще сме вече наполовина европейци.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”