Има ли смисъл да я ъпгрейдна? (VW Jetta 1.3)

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
hose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hose » Пон 03 дек 2007 20:20

Именно,правиш си я както на теб си ти харесва,да ти дава КЕФ като я караш и да те зарежда с положителна енергия.... :) :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 03 дек 2007 21:01

Със смяната на двигателя е добра оферта.. но определено се искат повечко парички .. да можеш да я направиш и отвън красавица :lol:
успех

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 04 дек 2007 0:03

Мерси на всички за мненията. С особено голям интерес разгледах линковете с двете джети от Варна. Но не съм такъв масТер по автомобилите, иначе имам и аз някои идейки. Пък и нямам това свободно време, за да си играя с колата...
Обичам си я това е ясно, но си задавам постоянно въпроси дали си струва да хвърлям пари по нея или просто да я карам докато умре и да си взема друга... Ако някой от двамата варненци поне ме ориентира какви пари са дали по колите си така ще ми е по-лесно да взема правилното решение. :wink:
Относно външния тунинг никак не съм се замислял, за мен е по-важно какво има под капака... Гледам, че за някои коли се предлагат разни кит-ове - спортни валове, бутала и т.н. които по някакъв начин спомагат за по-добра работа на двигателя и мощността му, има ли такива и за моята кола?

Потребителски аватар
hose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hose » Вто 04 дек 2007 0:19

Всичко има колега,само парички да има..................

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Вто 04 дек 2007 0:20

Едва ли ще има за 1.3 все пак този двигател не е направен за тази цел, а да бъде икономичен.
Двамата варненци по-добре не ги питай колко са дали по колите си,че ще ти умре целия ентусиазъм, а и все пак ти не целиш подобен проект/реставриране/. Сам си помисли колко още ще я караш тази кола и ще разбереш дали си заслужава.

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Вто 04 дек 2007 0:39

Стефанчо имаш Л.С :wink:....ще си позволя да я постна тука.Ако желаеш после я изтрий :wink:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120980&photo=10

Върни се в “Силов тунинг”