Здравейте,
вчера вечерата като си трагвах от работа алармата на колата ми писна, че се е включвала през деня, както и да е не и обърна вниманиe. Но тази сутрин стана ясно защо - ламарината около дражката на вратата беше оганата и са влизали вътре, защотото алармата ми се вклучва ако обемните датчици хванат нещо. Интересното е, че нищо не беше пипнато в колата.
Не сам много наясно с кражбите и искам да попитам дали има вариант да се варнат и да ми откраднат колата т.е. да не би да са влизали само да вземат заготовка на ключа или нещо такова ....

Ще се върнат ли гадовете ....
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
за кражба едва ли!изпечените крадци неогъват ламарини а отключват палят и газ!сигурно са търсили нещо да откраднат но не са си харесали!ако си с падаш панел на магнета обикновенно влизат и ако е вътре вземат го и свалят музиката но ако го няма затаврят и духват!за по голяма сигурнос слагай ключе някъде скрито което да прекъсва нещо по запалването!
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
stanislav_s написа:vladovl написа:Аз анти-хайдук система тип ключе има. А за панела - него го слягам в вратата, че съм с касетофон и това ми е много странно - всичко вътре и нищо не са зели. Добре че колицата не е избягала
Ако имаш каско, няма за какво да се притесняваш. Почти сигурно е че няма да я пипнат.
Вече пипат и коли с каско....

-
- Автомобил:
- Двигател:
Каско има само за кражба. Лепенки да ти извадяр очите .... няма стасение
.
Вчера след обяд едното око ми трепереше много
и се чудех какво ми става, гадината тогава е барала сигурно. Явно имам духовна вразка с тая колица
. Следващия път като трепне изкачам при колата
.
Като гледам ще ми трябва кристална топка да позная какво са искали тея.
Да питам за обработката на ожуленото место защото е до ламарина свалена боята сали ще стане само да мина с преобразувател и после с боя отгоре?
Да не хване после да трагнат някакви ражди покрай дръжката.

Вчера след обяд едното око ми трепереше много

Като гледам ще ми трябва кристална топка да позная какво са искали тея.
Да питам за обработката на ожуленото место защото е до ламарина свалена боята сали ще стане само да мина с преобразувател и после с боя отгоре?
Да не хване после да трагнат някакви ражди покрай дръжката.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”