Преден капак със амортИсЬорчета за голф 3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:vladtod написа:Всякакъв амортисьор става,
При мене не стават всякакви. Тези за голф не се побират между капака и калника. Нека колегата vit_autosofia да каже какви е ползвал защото аз търсих по тънки но не намерих.
глупости,аз взех от опел вектра Б/комби/ който не държаткапака на комбито,сложих единия на голф 3 ,а другия на моя пасат,малко след средата вдигат капака без помощ и то 1 а ако сложа 2 и струя на турбина от самолет няма да го събори.А на въпроса какво става ако изтърват амортисьорите, ами квото става ако изтърват и на заден капак а той е в пъти по тежък м?
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Амортесьори !
Колеги, аз в неделя си сложих старите амортесьори от 5-тата врата на капака. Мога да ви кажа, че стана перфектно. Капака има по-голям ъгъл на отваряне и като го повдигна леко и той се вдига догоре сам. Трябваше да правя малко подобрения, но си заслужаваше - махнал съм по едно болтче, с което е завит калника и малко съм причукал ъгъла на калника, където ляга амортесьора. Ябълковидния болт в долната част на амортесьора е захванат в правоъгълния отвор на калника. На последните три снимки се вижда какво съм направил. Последната показва докъде се е вдигал капака с щеката .
4 ябълковидни болта, два стари амортесьора и с мерак стана.

4 ябълковидни болта, два стари амортесьора и с мерак стана.

- vit_autosofia
- Контакти:
За тампоните !
Колега, тампоните съм ги сменял лично преди 2 месеца и не знам защо стоят по-високо, но съм сигурен, че са здрави. И на мен ми направи впечатление като навия волана, че повдигат чашките на макферсоните
А за амортесьорите мога да кажа, че с доста усилия мога да прибера капака. 5-тата врата е доста по-тежка от предния капак /стъклото си тежи/.

А за амортесьорите мога да кажа, че с доста усилия мога да прибера капака. 5-тата врата е доста по-тежка от предния капак /стъклото си тежи/.
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз да се похваля
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_p ... id=4690134

- vit_autosofia
- Контакти:
kamus11 написа:и аз да се похваляhttp://www.snimka.bg/profile.php?edit_p ... id=4690134
Оправи си линка на фотото