Здравейте,
можете ли да ми препоръчате ел.техник ...Всички задни светлини си правят каквото им скимне в различните режими на работа...
Благодаря предварително

Електрически проблем със задните светлини - Голф 3
Така....до сега бях пак при колата! Всичко светка като дискотека, ще се опитам да ги опиша нбещата и ако някой има някаква идея да помогне ....
1. При запалена кола:
а. При натискане на спирачката светват стоп светлина и по-слабо мигачите и предни и задни;
б. При пускане на мигач мига указания мигач, а другия примигва заедно с него, но с по-слаба светлина и мига габарита на указаната страна ;
2. При запалена кола и пуснати фарове:
а. При пускане на мигач ляв/десен мига ляв/десен габарит. а другия мигач светка по-слабо;
б. При натискане на спирачка НЕ СВЕТЯТ стоп светлините, а светят габаритите малко по-силно и мигачите по слабо;
Момента в който аз не се изненадах, а направо ми падна ченето беше когато при запалена кола включена на задна скорост и натисната спирачка какво мислите се случи когато махнах контакния ключ???? Ми НЕ изагасна, а продължи да работи ....
Гаси се ако се изключи от задна скорост или се пусне спирачката!!!
Колеги кажете какво мислите, че става сколичката ми?
Много благодаря предварително
1. При запалена кола:
а. При натискане на спирачката светват стоп светлина и по-слабо мигачите и предни и задни;
б. При пускане на мигач мига указания мигач, а другия примигва заедно с него, но с по-слаба светлина и мига габарита на указаната страна ;
2. При запалена кола и пуснати фарове:
а. При пускане на мигач ляв/десен мига ляв/десен габарит. а другия мигач светка по-слабо;
б. При натискане на спирачка НЕ СВЕТЯТ стоп светлините, а светят габаритите малко по-силно и мигачите по слабо;
Момента в който аз не се изненадах, а направо ми падна ченето беше когато при запалена кола включена на задна скорост и натисната спирачка какво мислите се случи когато махнах контакния ключ???? Ми НЕ изагасна, а продължи да работи ....

Колеги кажете какво мислите, че става сколичката ми?
Много благодаря предварително
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”