Golf MK4 При спиране притриса
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
за каква помпа става на вапросStivi написа:Дайте да направим разлика между тресене при спирачки от 100+км/ч /когато си е вибриране и в волана/ и спиране от 15-20км/ч /когато е тресене на двигателя съпроводено с леко падане на оборотите/ ! Според мен причините за едното и другото са съвсем различни и определено за второто дисковете нямат нищо общо ! По въпроса са се произнасяли всепризнати спецове от форума и пак подчертавам за второто никога не са споменавали дискове а по скоро помпа !
Аз сьм чувал за чисто нови дискове криви(не менте).Сьщо да кажа ,че при 20 км едва ли ще усетиш криви дискове,по скоро с 140.Мойте са криви и като натисна леко спирачката при над 100 км и вьтре става баунс яко.Отиди на някоя мивка и да ти изпрьскат хубаво машинки,сичко отвьтре от вьнка,завьрти волана ляв и десен на макс да ти изпрьскат и отвьтре ,да падне цялата мрьсотия
Пьк ако не е от мрьсотия и феродо,поне ще се вижда по добре кво що 

- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
а не мисли6 ли 4е от някои тампон на двигателяkilima написа:Аз сьм чувал за чисто нови дискове криви(не менте).Сьщо да кажа ,че при 20 км едва ли ще усетиш криви дискове,по скоро с 140.Мойте са криви и като натисна леко спирачката при над 100 км и вьтре става баунс яко.Отиди на някоя мивка и да ти изпрьскат хубаво машинки,сичко отвьтре от вьнка,завьрти волана ляв и десен на макс да ти изпрьскат и отвьтре ,да падне цялата мрьсотияПьк ако не е от мрьсотия и феродо,поне ще се вижда по добре кво що
"_
ми и при мене притриса и всеедно на двигателиа му падат боротие но стелката немарда а само притриса ;(
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: "_
еми какво да направа да спре да притриса какво да сменяbobiwer написа:ми и при мене притриса и всеедно на двигателиа му падат боротие но стелката немарда а само притриса ;(
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”