brabus написа:Според мен Толедо е малко, както като места за паркиране отпред, така и като места за сядане вътре. Хъшове според мен е по-удобно. Просто мнение.
Брабуса е прав, ако и през зимата идват толкова хора, колкото и лятото, просто няма как да се съберем в толедо... Освен ако евентуално не си го резервираме цялото... За колите също - ако има сняг, забравяме ливадките... gruebel hmmmm
nii написа:както ми каза една мадама, "оня" размер е обратнопропорционален на размера на колата и правопропорционален на размера на GSM-а на мъжа. Аз за това си карам Поло и мъкна един дърт голям Алкател
нали сте се запалили за футбол-имам топки,а и мога да ангажирам някой от терените на НСА безвъзмездно-сигурен съ,че и Dready ще помогне а там е механа Шампиони с над 50 паркоместа и хотелска част за пияниците
звучи добре. тогава трябва да правим срещите в събота за да може да изтрезняваме цяла неделя със Скуба.
предполагам (съдейки по анкетата), че 15:00 е подходящ час, ама тоя стадион какво ще го правим? при минус 10 градуса
Е, то няма винаги да е -10 градуса. А и не пречи да се загрее с едно футболче (когато не е кучешки студ) и после чай с ром или коняк (неочаквано добра комбинация).
Вйй сте луди бе ! Screwy Аз при такова време не се показвам навън. Само притичвам до мазата да наточа малко от оная .... "лютата" с малко трушия . ммммм !