докога ще караме жабарския скрапhttp://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1132819
mod edit: DragoGT

италинските автомобили в Бг
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
италинските автомобили в Бг
Последна промяна от anonimko на Чет 06 дек 2007 8:35, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Последна промяна от ciucci_galant на Сря 05 дек 2007 9:32, променено общо 1 път.
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Не е точно така, момчета и момичета. Моята си я докарах от Италия и съм доволен. Два пъти съм бил там за около по месец и съм обиколил доста автокъщи и частни обяви - ами 90 % от колите са ОК! Това че нашите търговци товарят автовозите от моргите, после понапудрят малко кошниците и ги търгуват - ето това допринася за лошото име на автомобилите внос от Италия.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
аз сум живял там 8 год(голема работа)
сус сигурност мога да гарантирам че:
продават коли по моргите,аз лично сум докарвал една такава(калибра),
жместо да я смачкат(или то реално се мачкат само документите)един пут прибират парите на собстженика и после я смачкжат като се пояжи клиент но не за мачкане а за експорт това са две различни процедури....
и осжен тожа по ажтокуштите изпират и жруштат километражите,нешто за което в Германи не е така заштото е подсудимо сус закон,лично сум вигдал колата на един приятел които познажах ,пастирана изпрана и сус около 100000 на долу,така че оттам кола няма да си купя не бих рискувал,не казвам че всичките са така....

сус сигурност мога да гарантирам че:
продават коли по моргите,аз лично сум докарвал една такава(калибра),
жместо да я смачкат(или то реално се мачкат само документите)един пут прибират парите на собстженика и после я смачкжат като се пояжи клиент но не за мачкане а за експорт това са две различни процедури....
и осжен тожа по ажтокуштите изпират и жруштат километражите,нешто за което в Германи не е така заштото е подсудимо сус закон,лично сум вигдал колата на един приятел които познажах ,пастирана изпрана и сус около 100000 на долу,така че оттам кола няма да си купя не бих рискувал,не казвам че всичките са така....
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
аз пък си купих кола оттам и до момента нямам никакви оплаквания(да пази Господ)
но повечето джамбази товарят автовозите от моргите и тука ги позакърпват колкото да се движат пред клиента и айде на пазара
п.п. познавам един джамбаз, дето купува коли от Швейцария(пак съборетини де
) и тука ги продава с голям успех
ма нали са от Швейцария, та са супер
последната кола (за която няма да казвам как оправи едното бутало
) е фиат пунто GT - честито на печелившите 

п.п. познавам един джамбаз, дето купува коли от Швейцария(пак съборетини де

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: италинските автомобили в Бг
anonimko написа:докога ще караме жабарския скраПhttp://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1132819
mod edit: DragoGT
- dj_manekena
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми докараха пасат Б3 от италия, и съм доволен,наистина смених много неща но все пак това е кола на години и си трябва подръжка.В България вече съвсем спокойно можеш да си вземеш кола от кагазина на лизинг,ако взимаш що годе прилични пари най-спокойно можеш да си вземеш вместо да даваш пари по срвизи там си имаш обслужване гаранция.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”