! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
Persefona напрау си железна и аз мисля че решението с 9 милимитровия не е оправия нито боевете по светофарите ама докато има закон ще има и за лъв все пак сме в българияPersefona написа:dj_nako написа:абе момчета толкова ли ви е трудно да си извадите 1 разрешително за боен пистолет,да инвестирате 500 кинта в 9 милиметров и да спрете да чакате да излезе приятелката на шофера на джип-а за да ви предпази от бой.
Ами не мисля, че това е начина...
Това с пистолета в жабката ми се струва доста необмислено!![]()
Какво ще правя? Ще стрелям по някой такъв идиот и после да ме съдят като за човек? Не мерси! Или после "другарчетата" му да ме намерят и да ми стъжнят живота???![]()
Вярно е,че наистина някой ден ще си изкарам боя на някой светофар, но това ще продължава независимо дали имам огнестрелно оръжие в жабката или не!Докато има такива,които могат да си купят всичко с пари няма да има промяна. Най-много да излежа няколко годинки в затвора (в най-добрия случай)...
![]()
Когато някой не си върши работата, това се отразява на всички! Докато проблема не се реши на ниво закон и спазване на задължения не мисля, че нещо може да ни оправи!!!
Вчера четох тази статия, пост-ната в Хонда форума от един от модераторите:![]()
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=354023
Както обикновено ропота на автора остава глас-пустиня, но все пак е някакъв вид протест. Защото един от основните органи, който не си върши работата (лично според мен) е КАТ!!![]()
Аз всеки ден виждам патрулки, които влизат в насрещното, минават на червено (без да са в специален режим на движение) или причакват зад някой ъгъл за да изкарат поредния рушвет, а подминават паркиралите неправилно А8-ци и Cayen-и или направо спират да има кажат здрасти!!!![]()
От колко време вече катаджиите са възприемани повече като напаст, отколкото като институция съществуваща в помощ на обществото?????
Защото ей такива като онзи мутряга с Х5-цата се ползват с привилегии и защита от държавата докато вкарват cash в джобчето на някой пагониран тип!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пистолета няма да оправи нещата!!!![]()
Само се вкарваш в дълбокото, а от там излизане няма (освен в найлонов чувал или в затвора) !!!!
- Viktor_99
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Shads написа:ена шунда с пежо 306 червено ми отвя лежия мигач при разминаване до Симеоново...изобщо не намали да види какво направи и т.н. и аз не съм я гонил кво да се сърда като е дала 1000 лв. за книжка и утре ше се размаже някъде...дано е сама само
Да ти кажа, може и изобщо да не е разбрала ....! Шофъори бре ....
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
Вчера, като се прибирах от Търново на Котленския проход си карам в посока към Котел и съм сам в тази посока. По едно време отсреща се задават 2 тира и 2-3 коли... точно 30 секунди преди това едно бмв 5 ми пресече завоя и се наложи да отбия, и да спра много рязко. След това докато се разминавах с първия тир, един мерцедес 190д - хасковски червен се опита да го изпревари в завой срещу мен... Ужас този човек не ме видя ли какво... но отбих в банкета и за малко да ме навре в канавката (както се изразявам - щеше да ме челоса)
Та за точно 1 минута преживях 2 инфарктни ситуации

- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Излизам аз днес от една пресечка след УНСС и тръгвам да правя ляв завой към НСА. Гледам аз наляво и надясно - няма коли. Почти съм се изправил в лентата и гледам от към университета черно ауди А8 ма направо лети
извартях рязко и газ в насрещното (добре, че нямаше коли) та се разминахме, но стана буквално на магия
Най - интересното е че след 50 - 60 метра имаше патрулка, тоя малоумник си мина и покрай тях с над 100, но нали е с четри еднакви буквички та само дето не му козируваха
Докато няма равни санкции за вички - войната по пътищата няма да приключи 

- Shtukata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хайде и аз да си кажа "мъката"
действието се разви преди доста време ама като се сетя и ми се
повръща от тия шмиргели със скъпи коли и еднакви цифри на рег. номера!
Карам си по улицата от Военна рампа към Малашевци с около 65-70 в
колона с други коли...И виждам "човек" на средата на платното мъчещ
се да пресече...решавам че ще го пусна и почвам да намалям но поради
неравния и опесъчен(през лятото) път гумите ми за момент блокират но въче
съм почти спрял и "пешеходецът" минава пред мен и минавайки изрича
такава псувня по адрес на майка ми че направо ме засърбяха
ушите...В първия момент изобщо не можах да проумея какво става но ТОЯ
продължаваше с ругатните
: Е тук се появи лошата черта от характера ми
и му показах един среден пръст и продължих по пътя си...
Но седейки на светофара при гробищата виждам как едни приятно
големи автомобили-ес класи "запердиха" движението
...и тук вече знаех кой търсят
...Излезе въпросният главоч и се насочи точно към мен(защо ли?)
...Той започна с ругатните и заканите от 10м. -
защо съм показал среден пръст...сега ще ми счупи пръстите
...аз го питам защо ме напсува при което той избухна, сложи някъв пръстен(защо ли)
и се опита да ме удари...втори опит...трети опит...и като видя че тоя спорт не е за него удари
огледалото ми със всичка сила...е тука не издържах и изкрещях:кво правиш БЕ!?!?
и в този момент ОНЯ ме светна така че ми писнаха ушите
... и това беше - възвърна накърненото си
самочуствие и си би камшика...погледнах се в огледалото и не останах учуден - имах една ясно изразена следа от
пръстен с кръгла форма под лявото око...еми това беше .
Но има една приказка - Господ забавя, не забравя
Това е от мен ! Оня да е жив и здрав ама някой път ще попадне
на много неподходящ човек и ще съжалява че се родил!
П.С. Сега ми е смешно но в онзи ден просто неможех да проумея
колко мъка има по тоя свят!
продължаваше с ругатните

големи автомобили-ес класи "запердиха" движението

...аз го питам защо ме напсува при което той избухна, сложи някъв пръстен(защо ли)
и се опита да ме удари...втори опит...трети опит...и като видя че тоя спорт не е за него удари
и в този момент ОНЯ ме светна така че ми писнаха ушите

самочуствие и си би камшика...погледнах се в огледалото и не останах учуден - имах една ясно изразена следа от
Но има една приказка - Господ забавя, не забравя

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Shtukata написа:Хайде и аз да си кажа "мъката"
продължаваше с ругатните: Е тук се появи лошата черта от характера ми
големи автомобили-ес класи "запердиха" движението...и тук вече знаех кой търсят
и в този момент ОНЯ ме светна така че ми писнаха ушите... и това беше - възвърна накърненото си
Но има една приказка - Господ забавя, не забравя![]()

Shtukata написа:...
Нямам думи!

Сега аз да споделя. Не ми е за първи път да ме засичат, да ми отнемат предимството, да съм на косъм да ме блъснат. Естествено и аз съм правил грешки, но се старая и внимавам.
Във всеки случай не карам като един младеж с бяло Ауди 80, рег. С 9596 МВ, който тази сутрин от КАТ до Радио кулата се престрои 10-ина пъти без мигач в натовареното движение, засече 3-4 коли, поне толкова изцепки видях, преди да ми пресече пътя пак без мигач, и принуждавайки ме на скоча на спирачките.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
ххммм вчера , едно джипче волво при пирогов тръгна да се престроява от лява в дясна лента за да мине по бързо , аз не го пуснах щото ми писна да чакам по 30 мин заради такива , щеше да ме блъсне , но се пак не го пуснах и си минах , при което се залепи зад мен на дълги , ама нали е тъпо копеле и не съобръзява че нямам средно огледало и не ми дреме та в тоя случай много помага задния фар за мъгла , тоя тупан на една педя от колата ми оп.. пусна фара за мъгла ония нацепи спира4ки
а аз си продължавам по пътя , така 3-4 пъти и тоя се отказа ....

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:оп.. пусна фара за мъгла ония нацепи спира4киа аз си продължавам по пътя , така 3-4 пъти и тоя се отказа ....
Което ми напомня за нещо.... Една молба. Моля ви се хора! Обяснете на жените си за какво служи това чудо и кога се използва и че НЕ НЕ Е ПО-ЯКО като ти свети! И самите вие се осъзнайте, ако го използвате постоянно. Същото и с дългите фарове. Вчера една кака караше зад мен на дълги по цялата Сливница. По всякакъв начин се опитах да и го покажа, само дето не слезнах и да и почукам на прозореца. Не мога да разбера как не прави на някой впечатление, че осветява яко напред включително и пред мен!
Вчера отивам до Търговище.И слизам от един лек и къс баир, който в ниското завършва със десен завой.И си карам аз със 110 някъде, надолу и точно на завоя, от дясната страна на пътя излиза един Mercedes G500 ( от нивата направо ) и се намества в лявата лента като се влачи с 20-30.На завоя долу, нямам видимост, карам подобаващо и оня даже не спря, не се и огледа, направо излезе.Изпреварих го, молейки се да не ми изкочи кола отсреща, даже мисля ако бях ударил спирачки, нямаше да мога да спра.Минах по край него, свирнах, светнах, гледам пича си говори по GSM-a и даже не се огледа кой му свири.В този момент ми се искаше да карам БТР, да го навра обратно в нивата копелето, дето си мисли, че като кара Mercedes и за него не важат никакви правила.Ама т'ва е нищо.Само 200м по напред след равното, има друг баир надолу.Аз вече бях намалил малко на към 90 и гледам, в дясната лента се задава някакъв ТИР ама нали е висок, виждам го, а от надолу и в същия момент, насреща ми изкача някаква Корса, която го изпреварва.Аз едвам завих надясно и малко закачих банкета даже.Оня тиквеник с Корсата няма никаква видимост от долу, дали идва кола насреща и тръгнал нашия с въшката си да изпревара на баир без видимост.За 35 км. път, два пъти да бях катастрофирал.Баси хората, кой им дава коли, книжки, кой ги пуска на пътя, нямам думи.