Здравейте ,
значи след катастрофа, поскъпване на бензина и липса на достатъчно финанси, сега вече и дойде времето онтнова да тръгне на път мойта голф2ка, но имам доста проблеми. След изчукването и пребоядисването на предницата, смяна на решетка, фар, броня днес се стигна до поправка на ходовата част, сменихме 2та шарнирни болта на предните гуми, и я центровах, сега върви и е добре, но са ми изпуснали амортесьорите, след поинтересуване, ми казаха че не е от жизнена важност и че много коли по пътищата карат така. Другите проблеми са изцяло козметични, но там искам да питам за адреси на магазини/морги и евентуално цени. Значи вентилаторчето на парното отпред на таблото заедно с клучето което се върти са изгорели, уплътненията на вратите и шибидаха са изгорели и пропускат вода, тавана тапицерията отзад над кората ми се продънил и лега виси и пречи на огледалото за задно виждане, колко и къде да ги намеря тези неща? на новия фар лихлопа, как и йъде да ги намеря? псват белите регулаторчета, и целия Мерси предварително за обърнатото внимание. Поздрави.
Проблеми с VW Golf 2
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”