Въпрос за аудиото на Поло 98г (аех мотор)
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за аудиото на Поло 98г (аех мотор)
Колеги онзи ден си взех полото края на 98г и нямам касетофон/цд плеар да ви попитам оригинално с какво се продава? Нека ако някои има възможност да даде снимка на оргиналния плеар защото искам да си намеря оригинален.Мерси предварително
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мойто не е такова!
То май, зависи от нивото на оборудване, защотот моето е със BLAUPUNKT и с CHANGER за 6 диска който пак е BLAUPUNKT. Касетофончето е с карта(като фоно карта) без която не тръгва, и е за 4 колони (4х35W) ама колата беше само с 2(предното разделении - 2 колонки долу на вратите и 2 горе на таблото).
То май, зависи от нивото на оборудване, защотот моето е със BLAUPUNKT и с CHANGER за 6 диска който пак е BLAUPUNKT. Касетофончето е с карта(като фоно карта) без която не тръгва, и е за 4 колони (4х35W) ама колата беше само с 2(предното разделении - 2 колонки долу на вратите и 2 горе на таблото).
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
acidburn написа:провери дали наистина имаш колонки на таблото...
ние си купихме същото поло без касетофона, но някой беше взел и говорителите отпред.... та ходих 2 пъти до технополис да пазарувам...
Човека ми каза че седят и отпред и отзад даже буксите за свързване на плеара са ми на видно място вика само го закачаш и свирят и четрите,но все пак ще погледна да не се разкарвам и аз по няколко пъти

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Не се заблуждавайте ,че като дупките в таблото са 10 см-рови губите нещо като нямата говорители там - Моите говорители (фапричните) бяха тип пищялки с 2 см диаметър и отстрани имаха една пластмаса която да запушва останалата част от дупката - Изтръгнах ги на момента и на тяхно място си сложих истински говорители
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Anbuch написа:Не се заблуждавайте ,че като дупките в таблото са 10 см-рови губите нещо като нямата говорители там - Моите говорители (фапричните) бяха тип пищялки с 2 см диаметър и отстрани имаха една пластмаса която да запушва останалата част от дупката - Изтръгнах ги на момента и на тяхно място си сложих истински говорители
Ако и при мен е така,първо ще ги пробвам(че в момента нямам много пари,знаеш като вземеш кола че трябва си смениш бая работи ролки,филтри,масла и т.н....)и вече ако са много зле и аз като теб ще направя.
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много хубаво си е разпределена музиката даже! Долу във вратите са Басчетата а горе пищялките! Аз съм повече от доволен от предното ахдио оборудване на колата. Лошото е че не са предвидили места за задни колони и т.н. като излиза от завода, амо то и това се оправя лесно, някои режат кори, други си слагат нещо в багажника и то се получава! 

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Anbuch написа:Не се заблуждавайте ,че като дупките в таблото са 10 см-рови губите нещо като нямата говорители там - Моите говорители (фапричните) бяха тип пищялки с 2 см диаметър и отстрани имаха една пластмаса която да запушва останалата част от дупката - Изтръгнах ги на момента и на тяхно място си сложих истински говорители
Виж тез горе не съм ги бутал, ама ако са наситна пищялки ще трябва да го сменямам. ЗА сега свирят много пролично, но не издържат на много усилване почват да пръщят.
За полото от зад колони най лесно си правиш една кора от ПДЧ и си готов. Аз миналата година като го направих ми излена всичко 10-тина лв. Инструменти от бащата, един стар черен плат от майками и ПДЧ дъска за 7-8лв. от практикер.
Та аз да се върна на онез горе дето са

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Lizard написа:Та аз да се върна на онез горе дето саВъпрос : Хубу 10см ама какви. Защото сега съм сложил доло във вратите Hertz ev165, който ги дават за компонентни говорители. И по принцип ми казах че филтрите са някъде горе прите тези пищялки в таблото и няма нужда да ги сменям ако не пипам говорителите на таблото. Та какви говорители и какви филтри?
Ама абсолютно нищо неразбрах

Аз имам това
http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... e_id=10128
- пробвах да ги монтирам без филтрите (онези кубчета на снимката) - разликата е огромна.
С филтрите Баса който излиза от големите говорители е в пъти по-добър защото с филтрите се изрязват някои честоти ,,а останалите (ниските - баса де) се възпроизвеждат много по-добре. Понеже в колата слушам предимно "жичка"

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”