имам пасат 2000 кубика 94г. двигател ADY с инжекция тип simos
свалях стартера за ремонт и когато го сложих стартера върти но колата неще да пали . Няма ток на свещите не работи бензинова помпа жуженето което се чуваше при подаване на контакт от към двигателя също го няма.Седна дума нищо не работи.при свалянето на стартера откачах акумолатора.
ако може някой да ми каже от какво може да е станало .

passat 2.0 B4 не пали
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Добре, хайде, тогава един експеримент:
Когато не си на контакт не би трябвало да можежш да включиш фаровете - седи си само на габарити.
При теб включват ли се?
Ако не, значи секцията от контактния ключ, която е за стартера (последната клема) работи, но тази за контакт- вероятно не. Съществува и шанса да се е измъкнало (или изгоряло) разтоварващото реле (обикновено означено с 'Х'), но нещо ме съмнява.
Дано, все пак, да е това, защото помпата, подаването на искрата и още доста неща се командват от контролера (ECU-то), а това едва ли ще ти хареса.
Провери и за изгорял предпазител.
Когато не си на контакт не би трябвало да можежш да включиш фаровете - седи си само на габарити.
При теб включват ли се?
Ако не, значи секцията от контактния ключ, която е за стартера (последната клема) работи, но тази за контакт- вероятно не. Съществува и шанса да се е измъкнало (или изгоряло) разтоварващото реле (обикновено означено с 'Х'), но нещо ме съмнява.
Дано, все пак, да е това, защото помпата, подаването на искрата и още доста неща се командват от контролера (ECU-то), а това едва ли ще ти хареса.

Провери и за изгорял предпазител.