говорители в предните врати

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
adrenalin4o
Автомобил:
Двигател:

говорители в предните врати

Мнениеот adrenalin4o » Сря 05 дек 2007 15:50

здравейте,колеги!
чудя се дали тези колонки http://www.autosense.eu/product_info_cp ... -4653.html
ще се поберат в предните ми врати :roll:
ПОЛОТО е края на 97 г.,с новото табло!

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Сря 05 дек 2007 16:05

16.5 см - Точно ,ама дълбочината им е заплашителна - все пак мисля ,че може и да станат. Ако неможеш да ги пробваш на место ,свали едната твоя и измери дълбочината за да не стане гаф после. Имай впредвид ,че има един дунапрен дето в момента ти е зад говорителя ,който може спокойно да се натиска още доста навътре.

п.п. Не съм ползвал такава марка говорители ,но най-много съм останал доволен от Herz - в случея точно с 40 лв са по скъпи от тези ,но се побират без проблем във вратите -пробвах :twisted:

adrenalin4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот adrenalin4o » Сря 05 дек 2007 16:19

да колега и аз се притеснявам именно за дълбочината,а не за диаметъра :?
немога да пробвам на място и това е още по-тревожно,та трябва или да ги взимам на сляпо,или не!

Patriot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Patriot » Сря 05 дек 2007 22:11

Колеги аз имам въпросче към вас???При мен като си усиля повечко CD-то и колоните на предните ми врати почват да дрънчат....по точно дрънчи самата врата,а не колоната и се чува един много гаден звук на ламарина.Да ви питам с какво да реша този проблем?Дали ще стане с повечко дунапрен?

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Чет 06 дек 2007 8:03

adrenalin4o написа:да колега и аз се притеснявам именно за дълбочината,а не за диаметъра :?
немога да пробвам на място и това е още по-тревожно,та трябва или да ги взимам на сляпо,или не!

Моя съвет е недей ги копува на сляпо тези колони, мястото наистина е малко там, като дълбочина. Освен това незнам какъв ти е плайера, но ако характеристиките, които са им дали на тези говорители са поне малко верни, плайера няма да ги нахрани. Смисал май ще им трябва стъпало.
На плайера изхода ти е около 20-25W. Тоест колона 50-60W (RMS) си е супер, но 140W (RMS) са много далеч....

Колега Patriot, ами зада дрънчи вратата най вероятно кората на тази врата не е хваната добре, може да и липсват някой и друга щипка. Без даго разглобиш нямам как да знаеш. Няма инуверсално решение на проблема.

vaniogot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaniogot » Чет 06 дек 2007 22:38

По-добре виж
http://www.autosense.eu/product_info_cp ... -4670.html
те със сигурност ще станат

adrenalin4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот adrenalin4o » Пон 10 дек 2007 10:34

колеги,взех колонките и ги монтирах! няма никакъв проблем,събраха се във вратите!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”