Моля ви помогнете. стр.3

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Вто 04 дек 2007 20:51

мале,мале...кви сте учени всички не е истина...батка свиркай си...

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Вто 04 дек 2007 21:27

:oops: че си е срам ,срам си е,нас поне ни научиха да четем и пишем и да си мърдаме мозъците от време на време,било то книги да четем,есета да пишем,контролни,класни,..помните нали:)ама сега е кофти,DVD,PC,Skype...докъде ли така???

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Вто 04 дек 2007 22:05

russonera написа:стиснал съм се.некой нема ли платена регистрация.

Щом си се стиснал вътрешно да ти е :evil: . Ше ти фраснат една хубава девойка и ше се опраи работата. Ае че те мързи да пишеш мързи те, ма щом си се стиснал за 1 лв. троши си главата.

Имам регистрация,но няма да ти я дам :twisted:

Потребителски аватар
jojo84
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jojo84 » Вто 04 дек 2007 22:09

Аз не мога да кажа,че сам от новото или старото поколениеама да кажа от средното хаха.Та така искъм да попитам по старите тука кадето викат за DVD,Skype и какво ли още не.Защо използвате PC в вкъщи нали новото поколение е такова само РС,Игри и GSM.Ама всеки един от вас го ползва това също налии.Сега ще кажете да ама ние сме изучили! Да така ама по вашето време намеше РС и затова играехте на жумичка,стражари и апаши и др.Момчето искъше помощ вие от каде знаете,че той може да не е имал време да я напише.Ами аз сам прочел сумати Книги и кво да се похваля че знам Под Игото,или кво ли още не,да ама аз съм научил супер много неща от интернет.Заваршил съм Двигатели с Вътрешно Горене и знаех само за Жигули и за Москвич защото друга информация нямаше в училището.А тука в този форум от вас колеги научих толкова повече да не кажа дору от училище,Благодарение на творитела на този форум и на вас.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Вто 04 дек 2007 22:16

jojo84 написа:Аз не мога да кажа,че сам от новото или старото поколениеама да кажа от средното хаха.Та така искъм да попитам по старите тука ....

Зелени смотове..... Гугъл не можете да ползвате даже.... mhihi mhihi mhihi mhihi

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 05 дек 2007 6:50

jojo84 написа:...може да не е имал време да я напише...

шшшшшшшшшшш ... не така. Кво значи не е имал време? На работа ли ходи? А и да ходи - и аз ходя и все намирам време да свърша нещо, когато се наложи.
И аз като бях ученик, съм мерил улиците по цял ден и после са ми писали двойките, но не съм носил от девет кладенеца вода после, когато баща ми е чел конското. Утре ще почне работа и ще гледа някой друг да свърши неговата, че той може да няма време ...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 05 дек 2007 13:52

http://download.pomagalo.com/10000/sbly ... +ispaniya/

просто се чудя, моята дъщеря, колко ли бой ще изяде, ако я видя в некой форум да си губи времето :twisted:

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Сря 05 дек 2007 15:56

Ами колеги да ви кажа не съм много слаб ученик.Миналата година завърших с 5:30.Тази година май няма да е толкоз висок,но се надявам да продължа да си взимам стипендията.Проблема е не че немога да си напиша есето.Не ми се чете книгата,а следователно немога да напиша и съчинението.

А колегата който каза че си има код,но няма да ми го даде.Той като е много умен защо си е пуснал СМС за кодче. :lol:

Мерси на Пичагата,само че нямам код.Все още се надявам на некой пич във форума. :wink:

Потребителски аватар
jojo84
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jojo84 » Сря 05 дек 2007 16:56

Pichaga написа:http://download.pomagalo.com/10000/sblysykyt+mejdu+idealite+i+mechtite+na+don+kihot+i+realnostta+v+ispaniya/

просто се чудя, моята дъщеря, колко ли бой ще изяде, ако я видя в некой форум да си губи времето :twisted:

Да и аз съм на това мнение колко ли....

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Сря 05 дек 2007 17:11

За писане на каквито и литеретурни анализи не на всички им се отдава.
Но може да приложи друго. Що не вземеш да нахвърлиш това онова. Малко от себе си малко открадни ( копи + пасте ). Вземи я посни в форума някой добра душа човек все, ще излезе да прочете да ти даде акъл. Хем ще научих бая, хем после ще имаш с какво да се хвалиш ;).
Малко е но е тебе и от сърце. Не вярвам да има даскал който да не оцени това.

Казваш, че гониш стипендия тогава не търси чуждо докажи, че заслужаваш стипендията :idea:

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Сря 05 дек 2007 17:23

И да препишеш и даскалката да те пита нещо какво е станало в книгата и ще седиш :o :o :o - така :D

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Сря 05 дек 2007 17:58

Да,наистина не всеки е създаден да става писател, но тези неща, които преподават в училище са базовата част на всяка наука. И целта е да се научиш да ги ползваш през живота си след като завършиш. Те са основния опит, който ти трябва за да се оправяш сам, без чужда помощ. Ако не можеш едно есе да напишеш сам сега, представи си какви неща ще са способни да спрат развитието в кариерата ти някой ден в бъдеще..... Пък и да те мързи да прочетеш Дон Кихот.... това не е извинение, а причина да те е срам :oops: и не би трябвало да искаш помощ в написването, а в мотивацията. Само ако се научиш сам да се оправяш в училище ще можеш да разчиташ на себе си в реалния живот, когато трябва да се вземат важни решения....

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 05 дек 2007 18:04

Като ходиш на даскало ще учиш .. както и тук във форума.. като влизаш ще трябва да се научиш на някой работи
1) като например да не пишеш глупости
2) не само да искаш а и да даваш

щото не съм видял един път да си дал нещо.. до сега само си искал ;)

ти направо у комерса трябва да влезеш :) тук сме да си помагаме взаимно.. иначе преди малко намерих един хубава тема в гугле.. ама съдба ;)

успех като я напишеш кажи колко са ти писали ;)

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Сря 05 дек 2007 19:56

Стига бре Визоре.Където ме видиш все ме нападаш.Стига бре не ти ли омръзна.Като не ти харесва какво пиша не чети.

Некой каза в даскалото че се учи е само базова част.Какво ти базова част.Отивам аз на даскало и 1час ОПИ(основи на пазарната икономика)-този предмет е от профила ми(стопански мениджмънт).

-И оня пич вика ше праите контролно.
-Ние неска ше прайме още 2.
-Господине аре не неска
-Той ко ме е.е че ще праите.Вадите листове.Добре напраихме.Изкарах 6.

Другият час Биология.
-И оная даскалка вика ше праите контролно.
-Ние неска праихме 1 и ще праиме още 1.
-Госпожо аре не неска
-Тя ко ме е.е че ще праите.Вадите листове.Добре напраихме.Изкарах 5.

Другия час Химия.
-И оная даскалка вика ше праите контролно.
-Ние неска праихме 2.
-Госпожо аре не неска
-Тя ко ме е.е че ще праите.Вадите листове.Добре напраихме.Изкарах 2.

И да не забравим че имахме още География,Математика,Английски език и ИТ.И оная млада госпожа дет се прай на оборотна вика ше изпитвам.
Кажете ми как да научиш по всичко.Колкото и да си ученолюбив немоеш смогнеш. :wink:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 05 дек 2007 20:02

готин глей ся ...
тук е автофорум и повечето хора имат деца, които ходят на училище...
та идеята ми е че не е тук мястото за даскалските ти проблеми ;)
казвам ти го с добро
вече няколко теми имаше от пубери за даскалото и просто вече ... абе писва
има си училищни форуми ала бала ...

та това е АВТОФОРУМ :wink:
успех

Върни се в “ОФФ-Топик - други”