При мен е като семейна традиция, баща ми първа кола VW Beetle '63, и както се изрази той преди една година, по повод Голф-а цитирам
"ми тя и мойта първа кола беше VW, айде Голф-а за теб от мен"
Каква ви беше първата кола?
- niki_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Приятел тва трабанта е машина която иска много любов не можеш да не я разбираш иначе отмъщава жестоко. Може и да няма масло, вода обаче ск.кутия е като задно движение на колело особено 4 предавка с неиния free life създава доста ядове а двг. по книга му дават пробег 60 000 км до осн.ремонт така че има кво да се РАЗВАЛЯ 

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
niki_vw написа:Приятел тва трабанта е машина която иска много любов не можеш да не я разбираш иначе отмъщава жестоко. Може и да няма масло, вода обаче ск.кутия е като задно движение на колело особено 4 предавка с неиния free life създава доста ядове а двг. по книга му дават пробег 60 000 км до осн.ремонт така че има кво да се РАЗВАЛЯ
60 000 км са си доста километри
поне 6 години с моето каране, което не прави всеки ден

- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Krass написа:25 гр масло на литър![]()
Абе май беше 200 грама на 10 литра, демек 20гр/литър... Брей, помня кат' слон, като че ли вчера съм го зареждал...

Krass написа:А пък как се мери бенза..хихик...топиш разграфената пръчка в резервоара.....жив лоцман
Е стига де, това да не ти е трабант...

- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lyubobg написа:niki_vw написа:Първата таратайка ми беше Трабант 601S. С други думи 1 ден караш 3 в бокса така че стнах"разбирач" ако някои ама нужда да пише хи хи хи banghead
извинявай, ама кво може да му се развали на 1 трабант толкоз???
то няма кво да се развали - няма охладителна система, няма да ти тече масло....
Е аз все още се уча

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”