Въпрос за книжка.
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
курсове на полигони няма........караш градско и извънградско.
Листовки решавате няква група народ в комплект с инструктора (теория брат му се вика)но ако питаш мен ходи макар и да ти е скука....купи си листовки и с ирешавай у вас , внимавай със светофари без часовник и ненормалници , пешеходци камикадзе защото по някой път книжката ти зависи от настроението на изпитващия.24 часа караш (всеки по 40/50 мин) вече инструктора преценя колко градско колко извън.
Земаш изпитите плащаш експресна поръчка 36 лв. КАТ и след 10 дни имаш книжка.Ако имате някой познат да бачка в КАТ плащаш 18 лв. и си я вземаш на 3тия ден.
Листовки решавате няква група народ в комплект с инструктора (теория брат му се вика)но ако питаш мен ходи макар и да ти е скука....купи си листовки и с ирешавай у вас , внимавай със светофари без часовник и ненормалници , пешеходци камикадзе защото по някой път книжката ти зависи от настроението на изпитващия.24 часа караш (всеки по 40/50 мин) вече инструктора преценя колко градско колко извън.
Земаш изпитите плащаш експресна поръчка 36 лв. КАТ и след 10 дни имаш книжка.Ако имате някой познат да бачка в КАТ плащаш 18 лв. и си я вземаш на 3тия ден.
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
russonera написа:Значи взимам си правилника.Научавам го и почвам да решавам листовки.
правилник....на мен ми го даде инструктора и после си го взе.....
ЛИСТОВКИ!там ти е играта....вземаш листовки 10 кинта
решаваш ги 4 пъти и си готов...аз докато бях на работа само тва правех 4 пъти ги реших свърших изпита без грешка...
всичко друго ти е излишно..
на курмуването ти казах внимавай за бунаци по пътя с коли и пеш и гледа светофарите без часовник са чеп че и чат пат не бачкат....
може да ви накарат да дигнете капака и той ти казва примерно
"комбъл" ти му показваш "комбъла" къде е ....
имахме един не знаеше бъкел кое какво и къде се намира под капака и само за тва го срязаха(несправедливо ама...)така че...
успех брат
- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
russonera написа:Ето още една новина.Курсовете вече ще се карат 3 месеца преди 17 години и на 17 години отиаш си зимаш книжката..Ако искаш моеж да не ги карап де.
![]()
Не беше ли на 17г и 9 месеца да се карат курсовете, а не на 16г и 9 месеца

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за книжка.
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:42, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”