А тебе що те няма в Скайп?Ventoman написа:Rabbit_TDI написа:все пак мотора у трябва малко ръчка за да се напасне найстина хубаво.
![]()
Бог си на изказванията

На 224000 го отворихме и мотора беше перфектен, никакъв ръб нямаше по стените на блока, буталата бяха 6, хонинга си седеше по тях, никога не беше отварян до сега, просто след като свалихме главата, беше срамота да не сменим сегментите и лагерите. Колата ми е на реални километри, защото е произведена 1996, а е купена 1997 от Австрия на около 30000 км. От 1997 година до 2000-та е била в един наш много близък роднина, жена му я е карала през по-голямата част от времето, а 2000-та година я купуваме от него на 87000 км. Тогава колата вървеше като бясна, с 5 човека и багаж на климатик правеше 190.lupibal написа:Ако не е тайна на колко хиляди е преди да правиш ремонта?
Passat_bs написа:На 224000 го отворихме и мотора беше перфектен, никакъв ръб нямаше по стените на блока, буталата бяха 6, хонинга си седеше по тях, никога не беше отварян до сега, просто след като свалихме главата, беше срамота да не сменим сегментите и лагерите. Колата ми е на реални километри, защото е произведена 1996, а е купена 1997 от Австрия на около 30000 км. От 1997 година до 2000-та е била в един наш много близък роднина, жена му я е карала през по-голямата част от времето, а 2000-та година я купуваме от него на 87000 км. Тогава колата вървеше като бясна, с 5 човека и багаж на климатик правеше 190.lupibal написа:Ако не е тайна на колко хиляди е преди да правиш ремонта?
GOLF@ написа:Passat_bs написа:На 224000 го отворихме и мотора беше перфектен, никакъв ръб нямаше по стените на блока, буталата бяха 6, хонинга си седеше по тях, никога не беше отварян до сега, просто след като свалихме главата, беше срамота да не сменим сегментите и лагерите. Колата ми е на реални километри, защото е произведена 1996, а е купена 1997 от Австрия на около 30000 км. От 1997 година до 2000-та е била в един наш много близък роднина, жена му я е карала през по-голямата част от времето, а 2000-та година я купуваме от него на 87000 км. Тогава колата вървеше като бясна, с 5 човека и багаж на климатик правеше 190.lupibal написа:Ако не е тайна на колко хиляди е преди да правиш ремонта?
Само за инфо. На зет ми колата е на 8 месеца на 71 000 км не вярвай на приказки "реални колометри" дизел се купува за да сде кара, а не да седи в гаража и тук данъците са много по-високи от на бензина. Никой не върти по-малко от 30 000 км на година или баби и дядовци както обикновенно. То всички коли в България са карани преди това от пенсоинери де според джамбазите.
И хонинга е на цилиндрите, а не на буталата, казвам да знаеш.
Колата е била на 1 година и на около 30000, когато е внесена в България. Кое ти се струва нереално? А за хонинга, грешка в правописа, случва се.GOLF@ написа:Passat_bs написа:На 224000 го отворихме и мотора беше перфектен, никакъв ръб нямаше по стените на блока, буталата бяха 6, хонинга си седеше по тях, никога не беше отварян до сега, просто след като свалихме главата, беше срамота да не сменим сегментите и лагерите. Колата ми е на реални километри, защото е произведена 1996, а е купена 1997 от Австрия на около 30000 км. От 1997 година до 2000-та е била в един наш много близък роднина, жена му я е карала през по-голямата част от времето, а 2000-та година я купуваме от него на 87000 км. Тогава колата вървеше като бясна, с 5 човека и багаж на климатик правеше 190.lupibal написа:Ако не е тайна на колко хиляди е преди да правиш ремонта?
Само за инфо. На зет ми колата е на 8 месеца на 71 000 км не вярвай на приказки "реални колометри" дизел се купува за да сде кара, а не да седи в гаража и тук данъците са много по-високи от на бензина. Никой не върти по-малко от 30 000 км на година или баби и дядовци както обикновенно. То всички коли в България са карани преди това от пенсоинери де според джамбазите.
И хонинга е на цилиндрите, а не на буталата, казвам да знаеш.
Passat_bs написа:Колеги, някой може ли да ми каже колко км. е разработката на ТДИ мотор след основен ремонт. По мотора са сменяни сегменти, основни, биелни лагери, всичките гарнитури, комплект клапани и водачи на клапани, главата е шлайфана и т.н.
Гарнитурата на главата е по-дебела от оригиналната.idiotchooo написа:Passat_bs написа:Колеги, някой може ли да ми каже колко км. е разработката на ТДИ мотор след основен ремонт. По мотора са сменяни сегменти, основни, биелни лагери, всичките гарнитури, комплект клапани и водачи на клапани, главата е шлайфана и т.н.
Аз да ти кажа, когато четох заводската документация за VW Diesel пишеше, че е забранено шлайфането на главата! .. а за разработка е хубаво да караш умерено първите 1000км и евентуално да смениш маслото след тях, но това е наложително когато сменяш и буталата! Успех
Passat_bs написа:Гарнитурата на главата е по-дебела от оригиналната.idiotchooo написа:Passat_bs написа:Колеги, някой може ли да ми каже колко км. е разработката на ТДИ мотор след основен ремонт. По мотора са сменяни сегменти, основни, биелни лагери, всичките гарнитури, комплект клапани и водачи на клапани, главата е шлайфана и т.н.
Аз да ти кажа, когато четох заводската документация за VW Diesel пишеше, че е забранено шлайфането на главата! .. а за разработка е хубаво да караш умерено първите 1000км и евентуално да смениш маслото след тях, но това е наложително когато сменяш и буталата! Успех
Бутала не сме сменяли, писал съм го по-горе. Блока имаше минимален ръб, буталата си бяха добре. Времето ще покаже кое как и колко.lupibal написа:Пич извинявай не се хваля но колко блока съм хонинговал и шлайфал не е истина но този занаят замря и малко хора го правят ,но ако някой ти каже че на 200 хил .няма износване на цилиндрите явно те лъже .И друго какъв размер (ремонтен)бутала сложихте?Нещо доста работи са мимътни при ремонта.(А иначе съм виждал да се прави ремонт на двигател с 2 размера бутала така че нищо няма да ме учуди)..