Дайте мнение ... Харесва ли Ви ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
pafaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pafaka » Вто 04 дек 2007 10:39

maiz написа:Изглежда добре на картинка ... но все пак да хора който се занимват с архитектура.

колега :) точно това ми беше идеята...да питам за мнение хора, които не се занимават с архитектура...защото все пак сградите не се ползват от архитекти само :) ..и е важно мнението на обитателите и хората, които виждат сградата.. ...обикновенните хора,забързани и улисани в проблемите си ...

doking
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doking » Сря 05 дек 2007 21:28

Колега имама един приятел тази година държа последният изпит по архитектура но той е учил във франция и том му беше изпита и задачата му беше да направи архитектурин проект в бг да я нямя в региона такава по предназначиние и разбира се фасада.Тои направи страхотен проект за Банско.Никога не съм разбирал от архитектура но проекта ми хареса- 1ви етаж ледена пързалка -2ри конферентни 2 зали по голямя и по малка -3 ти офиси и на 4тия завединие .имаше и спортни зали Та искаш мненито ни проекта ти е добър но го разчупи малко да нее само правоъгалници да имат достъп и инвалидите както каза един колега по горе и достъп и отвън за етажите не само отвътре и както написах местото и предназначенито да може да си върнат инвестициите .Това научих от моя човек. Това е и моето мнение
УСПЕХ

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Сря 05 дек 2007 22:12

audiokick написа:Съжалявам, но на мене ми е скучна. Прилича на модерна детска градина.
Не мислиш ли, че един шоурум трябва да е с по предизвикателна визия? Да привлича внимание.

:idea:

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Сря 05 дек 2007 22:27

Много ми хареса , добре си го подредил.
Успех и занапред!

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Сря 05 дек 2007 22:32

Аз като асансьораджия... :)
Има machine room-less асансьори , тоест без отделно помещение за асансьора, но са пътнически или лекотоварни (до около 2 тона полезен товар), има и хидравлични, които пък могат да бъдат с машинно помещение където и да било около шахтата (обикновено машинното е долу в подземието в най-ниската точка),та третото ниво е абсолютно излишно... като цяло сградата малко ми лъха на тип социалистическото строителство с метални винкели и стъкло, не се обиждай...

Потребителски аватар
Cocolino
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cocolino » Сря 05 дек 2007 22:49

Прелича малко на НБУ
Браво

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 06 дек 2007 1:07

Хубаво е да измислиш и място за кафе в шоурума (може би вместо асансьорната шахта). Все пак ще има персонал в тази сграда пък и доста клиенти ще го ползват!

Потребителски аватар
valcosel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valcosel » Чет 06 дек 2007 6:36

Хубаво е да мислим за подземни гаражи! :drive

Върни се в “ОФФ-Топик - други”