Здравейте!
Имам няколко въпроса
Счупи ми се задната чистачка на Полото, самото рамо е счупено при напън.
От къде мога да си купя такова и на каква цена горе долу. Ново или да се търси по автоморгите. Коя автоморга ще ми препоръчате за VW.
Другото което, когато пускам да пръска вода на предното стъкло, отзад не пръска назадното. На отделни системи ли са и къде може да е проблема.
Четох във форума, че са на една система и когато пръска отпред трябва да пръска и отзад, ама нещо много много не разбрах и ако може малко пояснение
Задна чистачка за Поло 98г
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Нормално си ти работят пръскалките , системата е една - има една помпичка дето е с два мъркуча (за задно и предно стъкло) и две жички към нея. Когато на едната жичка се подаде + ,а на другата - помпичката изпомпва течност към едното стъко , а когата +и - се подадат обратно към помпичката , тя помпи към другото стъкло.
Това е!
Има го и този вариянт ,че когато помпичката започва да се скапва пропуска малко и в нежеланата посока (ама съвсем малко ,колкото да понамокри тук -там) може би това са имали колегите в предвид като са писали мнението което си чел
За да пръска отпред : дърпаш "щеката"
За да пръска отзад : буташ "щеката" (после пак буташ за да спре да върти чистачката)
А за това рамо от чистачка май се сещам кой съвсем скоро си го смени с едно специално такова и предполагам до ден два ще се отзове на нуждата ти
От кой град си?
Това е!
Има го и този вариянт ,че когато помпичката започва да се скапва пропуска малко и в нежеланата посока (ама съвсем малко ,колкото да понамокри тук -там) може би това са имали колегите в предвид като са писали мнението което си чел
За да пръска отпред : дърпаш "щеката"
За да пръска отзад : буташ "щеката" (после пак буташ за да спре да върти чистачката)
А за това рамо от чистачка май се сещам кой съвсем скоро си го смени с едно специално такова и предполагам до ден два ще се отзове на нуждата ти

От кой град си?
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да може да питаш колегата Koksan дали си пази старото рамо. че той го сменя с някво тунинг
.
Инак колегата Ambuch го е обяснил. Една система е. Като натиснеш лоста надолу пруска назадното стукло. Като друбнеш към теб на предното стъкло. Случвало ми се на мен примерно ако за пушено трасето назад водата да излиза през предните пръсклаки но едвам едвам, смисал няма налягане просто някъде трябва да отиде
.

Инак колегата Ambuch го е обяснил. Една система е. Като натиснеш лоста надолу пруска назадното стукло. Като друбнеш към теб на предното стъкло. Случвало ми се на мен примерно ако за пушено трасето назад водата да излиза през предните пръсклаки но едвам едвам, смисал няма налягане просто някъде трябва да отиде

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”