И мойте скорости взеха да се обаждат май май...

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Чет 06 дек 2007 12:36

Koksan написа:Само да уточня моят случай, значи при мен шумът се чува на 1,2,3 и 4 като се чува само под 1800 об някъде надолу ... когато е над тези обороти и върна .. всичко е ок! И шумът е доста по-тих и глух от този на ЗАДНА скорост. Дали е същият проблем? Скоро ще и гледам маслото, защотото последно като свалях кората установих че се беше развъртял датчкиа за лампите на заден ход и беше леко умаслено, но немох да отвия пробката - щеше да се пр**бе шестограма и понеже моят майстор сега ми е намерил пробка скоро ще ида да ми го погледне! Иначе скоростите ми се включват като в масло - буквално говоря ... едно такова мазно и хубаво - като на ново Ауди, БМВ или ФВ. Какво мислите - дали е същия проблема?
То4но ;) и мри мене беше така ........

Лагерите са 4 ако не се лъжа по 60-тина лева бройката . .. + 2 конус4ета за диференциала .... + 80-100 лева за работа ...

Моитре скорости се вклю4ваха перфектно докато лагере не се строши напълно :) .... Слушай патило баце :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Чет 06 дек 2007 13:05

Vextor написа:
Koksan написа:Само да уточня моят случай, значи при мен шумът се чува на 1,2,3 и 4 като се чува само под 1800 об някъде надолу ... когато е над тези обороти и върна .. всичко е ок! И шумът е доста по-тих и глух от този на ЗАДНА скорост. Дали е същият проблем? Скоро ще и гледам маслото, защотото последно като свалях кората установих че се беше развъртял датчкиа за лампите на заден ход и беше леко умаслено, но немох да отвия пробката - щеше да се пр**бе шестограма и понеже моят майстор сега ми е намерил пробка скоро ще ида да ми го погледне! Иначе скоростите ми се включват като в масло - буквално говоря ... едно такова мазно и хубаво - като на ново Ауди, БМВ или ФВ. Какво мислите - дали е същия проблема?

Лагерите са 4 ако не се лъжа по 60-тина лева бройката . .. + 2 конус4ета за диференциала .... + 80-100 лева за работа ...

Моитре скорости се вклю4ваха перфектно докато лагере не се строши напълно :) .... Слушай патило баце :lol: :lol: :lol:

Много ти Благодаря Vextor-e насочи ме към сервиз или майстор за изпълнение на тази операция и колко време отнема?
И ако може д акажеш усещаш ли вече някаква разлика и т.н.!

П.С. А аз мамицата ще му *** на тоя дето ме удари ... сега скорости утре друго ще излезе ... мамка му и ПРАСЕ!!!

Потребителски аватар
^Joreto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ^Joreto » Чет 06 дек 2007 14:07

Koksan написа:П.С. А аз мамицата ще му *** на тоя дето ме удари ... сега скорости утре друго ще излезе ... мамка му и ПРАСЕ!!!

Едва ли удара има нещо общо с проблема със скоростите :wink:
По-скоро са били оставени без масло... или нещо друго. Пък и явно са им слабо място на VW-тата тия скорости! :wink:

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Чет 06 дек 2007 17:20

Koksan написа:
Vextor написа:

Много ти Благодаря Vextor-e насочи ме към сервиз или майстор за изпълнение на тази операция и колко време отнема?
И ако може д акажеш усещаш ли вече някаква разлика и т.н.!

П.С. А аз мамицата ще му *** на тоя дето ме удари ... сега скорости утре друго ще излезе ... мамка му и ПРАСЕ!!!
Имам приятел който се занимава само със скорости ... Ако искаш ми пиши на ли4но да се разберем ... Взе ми 80 лева за труд . :arrow:

thunder4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот thunder4o » Вто 11 дек 2007 17:21

И моя проблем бе6е са6тия... не ми влизаха добре 3та и 4та..но след като смених маслото днес проблема из4езна :) Успех.

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Сря 12 дек 2007 11:23

И при мен понякога се получава шум на 3-а и 4-а скорост, но не му обръщам внимание, защото това не се случва винаги. А иначе и моите скорости се включват като масло, дори и при загрят двигател.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”