сигурно си няма идея как оправям нещата с чука и за да не се стига до жертви помогнете
Една камера си прави шеги
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Една камера си прави шеги
Имам една камера ей тука Panasonic NV-GS35 и не мога да качвам снимките на компа.включвам я към компа с УСБ-то дава ми за секунда иконката и след това бъгва и ми изписва USB not recognized
сигурно си няма идея как оправям нещата с чука и за да не се стига до жертви помогнете
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвай на друго ПЦ.
Ако и там не баца, значи кабела или куплунга на камерата.
Ако работи на другия, преинсталирай си драйверите на камерата, но те съветвам да намериш всички файлове на драйверите и да ги изтриреш ръчно, ако пак не става преинсталирай и Виндоса.
Между другото това може да се получи и от претоварен USB hub, колко устройства имаш закачени?
Ако са много , откачи тия , които се захранват от хъба- стикове, синизъби, инфрареди и т.н.
Най-голяма обаче е вероятността да е заминал кабела или куплунга.
Ако и там не баца, значи кабела или куплунга на камерата.
Ако работи на другия, преинсталирай си драйверите на камерата, но те съветвам да намериш всички файлове на драйверите и да ги изтриреш ръчно, ако пак не става преинсталирай и Виндоса.
Между другото това може да се получи и от претоварен USB hub, колко устройства имаш закачени?
Ако са много , откачи тия , които се захранват от хъба- стикове, синизъби, инфрареди и т.н.
Най-голяма обаче е вероятността да е заминал кабела или куплунга.
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Smoke написа:ам на приятелката ми н а компютъра не бачка на моя работеше.ама днеска пробвам не става.значи кабела или самата камера се е шитнала
Щом е така и ти излиза Usb not recognized, значи кабела или куплунга на камерата, прегледай кабела за смачкано и като включиш камерата го усуквай леко в местата до куплунзите или леко вкарвай и изкарвай куплунзите, гледай дали няма да ти се променя иконката.
Виж и куплунга на камерата дали не се е оксидирал от атмосферните условия, почисти го с клечка за зъби и после с тампон за уши.
Дано съм ти помогнал.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”