кой са най-хубавите свещи
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: кой са най-хубавите свещи
Копуваите си още от не официални вносители и ще хвърляте по една торба а не с шепи - аз си купих BRISK от www.vestauto.net и съм супер доволенXIKS написа:joker написа:shr написа:Здравейте трябва да си сменям свещите някой знае ли кой са най-хубавите за Г3 abs?
BRISK-SILVER N15YS( 15-ки са,но точния индекс все пак го провери в каталога)...и ще забравиш за други свещи
BRISK в никакъв случай на бащами в работата изхвърлят с шепи от тях на 10 поне 3 нестават за нищо риска да попаднеш на калпава свещ е много голям исках да ми донесе за моя голф вика не се занимавай с глупости тия свещи са много зле

- evgbg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: кой са най-хубавите свещи
zum166 написа:Копуваите си още от не официални вносители и ще хвърляте по една торба а не с шепи - аз си купих BRISK от www.vestauto.net и съм супер доволенXIKS написа:joker написа:shr написа:Здравейте трябва да си сменям свещите някой знае ли кой са най-хубавите за Г3 abs?
BRISK-SILVER N15YS( 15-ки са,но точния индекс все пак го провери в каталога)...и ще забравиш за други свещи
BRISK в никакъв случай на бащами в работата изхвърлят с шепи от тях на 10 поне 3 нестават за нищо риска да попаднеш на калпава свещ е много голям исках да ми донесе за моя голф вика не се занимавай с глупости тия свещи са много зле
АЗ също си купих свещи от там. Взех си BRISK-PREMIUM.. точния индекс не си го спомням. Много добре се държат. Четох доста за тях. Доволен съм!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”