Къде съм споменавал че Astra-та е по-бърза

Еми добре айде за 400м съм готов

sheko написа:Е защо нали си сигурен че астрата е по бърза????Аз мисля че ако не е пипана и на 400 ще те маризи.
Къде съм споменавал че Astra-та е по-бърза![]()
![]()
![]()
![]()
KILLER GTI написа:sheko написа:Е защо нали си сигурен че астрата е по бърза????Аз мисля че ако не е пипана и на 400 ще те маризи.
![]()
![]()
![]()
аре престанете с глупостите на 400м сток Астрата е по бърза дава 15.9- 16сек, а сток Голф дава 16.6-16.7
аз на 400м давам 16сек но астрата ме бие това е !!!
ако колегата иска да направим тестове на 5км да каже на такава дистанция се развиват скорости от порядака на 220 230км/ч с тези коли!!
Golf 3 1.8 написа:KILLER GTI написа:sheko написа:Е защо нали си сигурен че астрата е по бърза????Аз мисля че ако не е пипана и на 400 ще те маризи.
![]()
![]()
![]()
аре престанете с глупостите на 400м сток Астрата е по бърза дава 15.9- 16сек, а сток Голф дава 16.6-16.7
ако колегата иска да направим тестове на 5км да каже на такава дистанция се развиват скорости от порядака на 220 230км/ч с тези коли!!
Kолега тука не мога да се съглася с теб.Астрите на божурище(не пипаните) под 16.4 не съм виждал да дадат никога ,а на това момче максо му викат с чип и power cup дава 15.9........Ако бъркам ме поправи но съм 99.9 процента сигурен
Golf 3 1.8 написа:KILLER GTI написа:sheko написа:Е защо нали си сигурен че астрата е по бърза????Аз мисля че ако не е пипана и на 400 ще те маризи.
![]()
![]()
![]()
Kолега тука не мога да се съглася с теб.Астрите на божурище(не пипаните) под 16.4 не съм виждал да дадат никога ,а на това момче максо му викат с чип и power cup дава 15.9........Ако бъркам ме поправи но съм 99.9 процента сигурен
PL-16v написа:Аз съм доброволеца на старг на 400м с тая астра само едно изискване имам мястото да е военна рампа любо ти кажи кога ама си залепи огледалата с покси пол че ако нямаш чип ще ти ги обърна (с 20ps по слаба кола )
sheko написа:PL-16v написа:Аз съм доброволеца на старг на 400м с тая астра само едно изискване имам мястото да е военна рампа любо ти кажи кога ама си залепи огледалата с покси пол че ако нямаш чип ще ти ги обърна (с 20ps по слаба кола )
За съжаление точно там не ходя ела на резиденцията или на божурище да отидем
Golf 3 1.8 написа:sheko написа:PL-16v написа:Аз съм доброволеца на старг на 400м с тая астра само едно изискване имам мястото да е военна рампа любо ти кажи кога ама си залепи огледалата с покси пол че ако нямаш чип ще ти ги обърна (с 20ps по слаба кола )
За съжаление точно там не ходя ела на резиденцията или на божурище да отидем
Ако се пускате казвайте да идваме да гледаме ей!!!
nasko78 написа:Аз лично съм съгласен че на Опелите ДВГ-тата са по здрави.Все пак са на GMC.Но само за ДВГ-то.Като издръжливост смятано в живот се съмнявам за опелските. Що се отнася за калника на GTI незнам откаде го изкопаха, предполагм че е било удряно там и естествено после е поддало. А за астрите и като цяло Опелите бих се смял доста![]()
![]()
![]()
![]()
.На 5 коли една може и да и са здрави веждите, ако е 98 г. А за купето въобще не може и да става дума. Който има здрави бъбреци и е свикнал да се вози в Москвич да си купи Астра няма да сгреши!!!
![]()
![]()
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта