Golf 3 2.0 16v vs opel astra 2.0 16v 400м

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Вто 13 сеп 2005 12:38

Kozunak написа:е да ни би да искаш да кажеш че голфовете ни са много меко возещи...щото от моя ми падат пломбите.ама така си ми харесва.а не като некоя платноходка да ми се клати в завой като остарея ше си купя кола с мека возия засега тая си ми екстра. 8)

Не казвам че има съществена разлика. Но самата возия при Голфа е по-добра.В предишната си работа карах Астра сега в тази карам отвреме на време един Партнер на 14000км но като си се кача в голфарата все едно сядам на президенстки стол в сравнение с Астрата и Парнера.Докато си бях с оригиналните амортисиори ми возеше много меко.За съжаление бяха поизпуснали и една дупка ( яма ) видя сметката на единя. Та се наложи да ги сменя. Незнам за тези голф и астра, но бях чел в едно списание за голф 4 по-новата астра и Фокуса.Голфа е на 1 място по4ти в всички тестове.и Съответно на първо място и като цена.

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Вто 13 сеп 2005 12:49

Темата почва да излиза от добрия тон и за да няма караници между двата клуба я заключвам.

За уреждането на гонки ако не сте забелязали в този форум липсва раздел рейсинг(поради неясни за мен причини) и ще трябва да си ги уреждате по други форуми.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”