ИМАМЕ СИ ВЕЧЕ СЪДЕБНО РЕГИСТРИРАН КЛУБ
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
ЧЕСТИТО на всички които сме в клуба и БЛАГОДАРНОСТИ на хората които са намерили време и средства да постигнат това!
Аз имам едно предложение към всички, въпроса е да се организираме и да го осъществим, ако го одобрите де?!Та става въпрос за следното: след като вече официално и законно съществува клуба, си мисля че следващата стъпка към която трябва да си насочим усилията е направата на Членски/Клубни карти, които да са поносими за всички ( да не струват повече от 10-15 лв) и евентуално да се помисли за някакви привилегии за съдържателите им. Например може да се сключат договори с различни добри сервизи в цялата страна където цените на услугите да са с отстъпки,или нещо такова.
За мен например, ще е голяма гордост да имам такава членска карта, бих си я сложил на видно място в колата и съм сигурен че ще има доста завистливи погледи.
Аз имам едно предложение към всички, въпроса е да се организираме и да го осъществим, ако го одобрите де?!Та става въпрос за следното: след като вече официално и законно съществува клуба, си мисля че следващата стъпка към която трябва да си насочим усилията е направата на Членски/Клубни карти, които да са поносими за всички ( да не струват повече от 10-15 лв) и евентуално да се помисли за някакви привилегии за съдържателите им. Например може да се сключат договори с различни добри сервизи в цялата страна където цените на услугите да са с отстъпки,или нещо такова.
За мен например, ще е голяма гордост да имам такава членска карта, бих си я сложил на видно място в колата и съм сигурен че ще има доста завистливи погледи.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
doktora написа:ЧЕСТИТО на всички които сме в клуба и БЛАГОДАРНОСТИ на хората които са намерили време и средства да постигнат това!
Напълно подкрепям Доктора
- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
doktora написа:Въпроса ми е следния: плащам 50 лв, ставам член на клуба и от тук нататък какво?
оооооо копауе ми като станеш чуен и сичко е ноо яко,
части на 70 пруцента тънкана, секи ти праи евала и ти даа
предимство по шосетата, путките припадат при вида на
двойката KR, а ти си нъмба уан..............
АБЕ НИКСИ КАКТО КАЗА - И ТОВА СИ ГО ПИШЕ, АМА.........
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
izzo написа:doktora написа:Въпроса ми е следния: плащам 50 лв, ставам член на клуба и от тук нататък какво?
оооооо копауе ми като станеш чуен и сичко е ноо яко,
части на 70 пруцента тънкана, секи ти праи евала и ти даа
предимство по шосетата, путките припадат при вида на
двойката KR, а ти си нъмба уан..............

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
Като става дума за членските карти .... веднага съдействам .....
мога да уредя карти на ЕВРО26 ....... т.е. карти на Европейската комисия, която поощрява младежката мобилност
www.euro26.org
за тези които са над 26 ще им се направи такава 26+ мисля че няма да има проблеми .
всеки който има такава карта ползва и отстъпките в БГ и Европа и си получава за това каталог къде, как и колко ...
с прости думи използваме вече 1 развита мрежа от услуги и отстъпки
на картите слагаме и нашето лого
СЕГА ЦЕНАТА .... 10 ЛВ. НА БРОЙ, НО ЗА ДА ИМАМЕ И НАШЕТО ЛОГО НИ ТРЯБВАТ НАЙ-МАЛКО 800 БРОЙКИ
мога да уредя карти на ЕВРО26 ....... т.е. карти на Европейската комисия, която поощрява младежката мобилност
www.euro26.org
за тези които са над 26 ще им се направи такава 26+ мисля че няма да има проблеми .
всеки който има такава карта ползва и отстъпките в БГ и Европа и си получава за това каталог къде, как и колко ...
с прости думи използваме вече 1 развита мрежа от услуги и отстъпки
на картите слагаме и нашето лого
СЕГА ЦЕНАТА .... 10 ЛВ. НА БРОЙ, НО ЗА ДА ИМАМЕ И НАШЕТО ЛОГО НИ ТРЯБВАТ НАЙ-МАЛКО 800 БРОЙКИ
- ivoturboto
- Автомобил:
- Двигател:
честито!
Честито и браво на всички които се потрудиха за това да станеме един истински клуб!Мисля че сега трябва да се обърне внимание и на това което са написали Доктора и Асентм.Аз лично много се радвам че съм един от вас!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”