И аз малко се разкрасих...голф3-АБФ/снимки има на 2 и 4 стр/
- DIdo_Fenaaa
- Автомобил: Vw golf 4 TDI
- Двигател: AHF
- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
браво колега колата е супер само отзад като че ли малко куца задната броня така оригинална...аз ако бях бих сложили дифузаер маттиг(из форума се продаваше един а пук друг колега търсеше да си го слага на Голф2), според мен ще е яко, но се пак колата си е твоя и я правиш както ти искаш ....успех по нататък 

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Това аз немога да кажа ... От много неща зависиkircheto написа:Айде кога ще видиме 17ките и окачването?

А и сега предстои ревизия на мотора ...
17ки едва ли ще има ... искам нещата да са като хората, а не само красиви та 15ки е моя размер ... просто не ми се иска да карам 17ки с някакви измислени гуми

- FEN-NA-GOLF
- Автомобил: Golf mk5
- Двигател: BKC
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
group® написа:Това аз немога да кажа ... От много неща зависиkircheto написа:Айде кога ще видиме 17ките и окачването?![]()
А и сега предстои ревизия на мотора ...
17ки едва ли ще има ... искам нещата да са като хората, а не само красиви та 15ки е моя размер ... просто не ми се иска да карам 17ки с някакви измислени гуми

на същото мнение съм, първо всичко по колата да е изрядно и тогава се преминава по външните корекции

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
- към колегата който пита колко струва - много
Вече писах че цени и т.н. не ми се коментират
- към колегата, който две неща го притесняват - 1. мигачите са в габариите да и се виждат
2. За дърпането - да не се налага, но бронята е на 4 болта и е долу
- относно тунинга и техническата подръжка - все пак сме в България и малко са хората, които могат да отидат в сервиз и да кажат "Искам оптика, подсилване на мотора, интерира .... уникат" ... малко по малко се прави ... но никога не правя компромис със сигурноста и подръжката ....
Много пътри съм казвал, да не говорим тук за неща които мислим да правим, че дори и да имаме най-голямото желание понякога нещата независят от нас ... по тоя повод вчера ми изтече маслото на хидравликата и колата сега е в сервиз за прилино струващ ремонт на хидравличната рейка
... та едни джанти си отидоха за това
Живи и здрави

Неискам да говоря за пари и цени!
Който наистина реши отива и пита на избраното от него място
- към колегата, който две неща го притесняват - 1. мигачите са в габариите да и се виждат

- относно тунинга и техническата подръжка - все пак сме в България и малко са хората, които могат да отидат в сервиз и да кажат "Искам оптика, подсилване на мотора, интерира .... уникат" ... малко по малко се прави ... но никога не правя компромис със сигурноста и подръжката ....
Много пътри съм казвал, да не говорим тук за неща които мислим да правим, че дори и да имаме най-голямото желание понякога нещата независят от нас ... по тоя повод вчера ми изтече маслото на хидравликата и колата сега е в сервиз за прилино струващ ремонт на хидравличната рейка

Живи и здрави