Помагайте с един спортен филтър

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Помагайте с един спортен филтър

Мнениеот Kozunak » Нед 11 сеп 2005 15:16

взех си спортен филтър колеги.ама имам някои неизвестни при монтажа му!давайте съвети.колата е АБФ.проблема ми е че има някои маркучи които незнам за какво са.за улеснение ги снимах.благодаря предварително.дано някой ме светне как да стане врътката с спортния.

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 11 сеп 2005 19:06

еххх никой ли не знае?!?! :cry:

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Нед 11 сеп 2005 19:27

Горния е температура на въздуха.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 11 сеп 2005 19:32

Vasseto написа:Горния е температура на въздуха.

govori mi v cvetove kolega.toq nai gorniq celeniq ili gorniq ot dvata tunki?a i za koi vuzduh za toq koito postupva v dvigatelq li?i kakvo da go pravq kato sloja konusa?

PS sujalqvam za latinicata no neshto mi se shashna pc-to

Потребителски аватар
Vasseto

Мнениеот Vasseto » Нед 11 сеп 2005 19:36

Този след филтъра и е ограден с червено ,с двата кабела.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 11 сеп 2005 19:48

Vasseto написа:Този след филтъра и е ограден с червено ,с двата кабела.

на него съм му измислил как да го оправя...ама другите дявол да ги вземе.чудя се дали са някви важни.....и как да постъпя gruebel

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 11 сеп 2005 20:46

Пич ти си бъкан с датчици по кутията изчакай някой дето наистина разбира от това защото положението е сложно. От друга страна няма как да не стане само на бегачки като твоята ги слагат обикновенно.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 11 сеп 2005 23:59

L&R написа:Пич ти си бъкан с датчици по кутията изчакай някой дето наистина разбира от това защото положението е сложно. От друга страна няма как да не стане само на бегачки като твоята ги слагат обикновенно.

то са датчици, то електроники то кабеляци то вакуууми направо ти казвам :censored: си е мамата :cry:

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Пон 12 сеп 2005 8:57

Ми да ти кажа 4есно като отидох в Дунев и Иво (диагностика), от който съм много доволен, ми измъкна тиа две4ките оградените с 4ервено и 4ерно и ги изолира. И каза 4е няма сми от тях. Както ми измукна и о6те един марку4 на кутията на въз филтър откъм страната на купето. Така дишала по добре :lol: А дат4ика май няма сми да го зака4аш.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 13 сеп 2005 0:35

неска разкачих сичко и сложиш КН-а е така да видя къв звук ше вади.колата реагира по бързо а звука е невероятен.като направя цялостната майстория и сичко е готово ше дам мнения подробни.стискайте палци сичко да е точно.

Потребителски аватар
Vasseto

Мнениеот Vasseto » Вто 13 сеп 2005 23:12

Ентусиасти!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 13 сеп 2005 23:22

Dodi_dog написа:Ми да ти кажа 4есно като отидох в Дунев и Иво (диагностика), от който съм много доволен, ми измъкна тиа две4ките оградените с 4ервено и 4ерно и ги изолира. И каза 4е няма сми от тях. Както ми измукна и о6те един марку4 на кутията на въз филтър откъм страната на купето. Така дишала по добре :lol: А дат4ика май няма сми да го зака4аш.

:) много ме кефят такива майстори, дето ти наскубват кабелите от които няма смисъл :) скоро така прецакаха един бус Ивеко на един приятел, чисто новичък, щото някакви кабели и на него не му трябвали :)

Хората които са проектирали един автомобил определно са доста по-наясно с нещата от добър средностатистически БГ майстор :)

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Вто 13 сеп 2005 23:43

Прав си ама аз съм с газова и едва ли тези не6тица си вършат предназна4ена4ената им работа както трябва. Пък ве4е доста време съм така и нямам проблеми а доверие може да му се има на Иво...Но да не се отклоняваме.
Явно Козуна4ето е повикал неволята и се е справил добре. Евала батка да си го пилиш со здрае :D

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Сря 14 сеп 2005 8:46

Dodi_dog написа:Прав си ама аз съм с газова и едва ли тези не6тица си вършат предназна4ена4ената им работа както трябва. Пък ве4е доста време съм така и нямам проблеми а доверие може да му се има на Иво...Но да не се отклоняваме.
Явно Козуна4ето е повикал неволята и се е справил добре. Евала батка да си го пилиш со здрае :D

Е ти пак навреме каза че си с газова beat_butt2

Колека така мойе да подведеш някои.
То заради нея е изключен темп. датчика.

РАСО

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Сря 14 сеп 2005 11:18

Dodi_dog написа:Прав си ама аз съм с газова и едва ли тези не6тица си вършат предназна4ена4ената им работа както трябва. Пък ве4е доста време съм така и нямам проблеми а доверие може да му се има на Иво...Но да не се отклоняваме.

благодарение на разясненията от колегата KILLERGTI съм наясно вече какво трябва да направя.въпроса е че ми трябват някои неща дето незнам къде да намеря.трябва ми един маркуч от Г3 преди 96г като за начало този от празните обороти до филтъра.също така ми трябва и някакъв мателиал от който да направя кутия.някой ако има предложения мнения коментари да заповяда.мерси :)

Върни се в “Силов тунинг”