Помагайте с един спортен филтър
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Помагайте с един спортен филтър
взех си спортен филтър колеги.ама имам някои неизвестни при монтажа му!давайте съвети.колата е АБФ.проблема ми е че има някои маркучи които незнам за какво са.за улеснение ги снимах.благодаря предварително.дано някой ме светне как да стане врътката с спортния.

- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми да ти кажа 4есно като отидох в Дунев и Иво (диагностика), от който съм много доволен, ми измъкна тиа две4ките оградените с 4ервено и 4ерно и ги изолира. И каза 4е няма сми от тях. Както ми измукна и о6те един марку4 на кутията на въз филтър откъм страната на купето. Така дишала по добре
А дат4ика май няма сми да го зака4аш.

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Dodi_dog написа:Ми да ти кажа 4есно като отидох в Дунев и Иво (диагностика), от който съм много доволен, ми измъкна тиа две4ките оградените с 4ервено и 4ерно и ги изолира. И каза 4е няма сми от тях. Както ми измукна и о6те един марку4 на кутията на въз филтър откъм страната на купето. Така дишала по добреА дат4ика май няма сми да го зака4аш.

Хората които са проектирали един автомобил определно са доста по-наясно с нещата от добър средностатистически БГ майстор

- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прав си ама аз съм с газова и едва ли тези не6тица си вършат предназна4ена4ената им работа както трябва. Пък ве4е доста време съм така и нямам проблеми а доверие може да му се има на Иво...Но да не се отклоняваме.
Явно Козуна4ето е повикал неволята и се е справил добре. Евала батка да си го пилиш со здрае
Явно Козуна4ето е повикал неволята и се е справил добре. Евала батка да си го пилиш со здрае

- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dodi_dog написа:Прав си ама аз съм с газова и едва ли тези не6тица си вършат предназна4ена4ената им работа както трябва. Пък ве4е доста време съм така и нямам проблеми а доверие може да му се има на Иво...Но да не се отклоняваме.
Е ти пак навреме каза че си с газова beat_butt2
Колека така мойе да подведеш някои.
То заради нея е изключен темп. датчика.
РАСО
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Dodi_dog написа:Прав си ама аз съм с газова и едва ли тези не6тица си вършат предназна4ена4ената им работа както трябва. Пък ве4е доста време съм така и нямам проблеми а доверие може да му се има на Иво...Но да не се отклоняваме.
благодарение на разясненията от колегата KILLERGTI съм наясно вече какво трябва да направя.въпроса е че ми трябват някои неща дето незнам къде да намеря.трябва ми един маркуч от Г3 преди 96г като за начало този от празните обороти до филтъра.също така ми трябва и някакъв мателиал от който да направя кутия.някой ако има предложения мнения коментари да заповяда.мерси