joro_kem написа:колега, аз имах същия проблем - така купих колата. предния собственик е отварял багажника откъм купето (сваля облегалката на задната седалка, оттам в багажника и т.н.). в пловдив ми обявиха цена от 163 лв., при положение, че говорим само за механизма (ключалката е перфектна), та реших проблема така: читава машинка от механизъм за централно заключване (15 лв.), бутонче за отваряне откъм купето (0.50 лв.) и свързване към алармата. За труд платих 5 лв. и съм доволен - отваряш багажника и отвън, и отвътре, е, не е както е било, ама разликата в цената си струва компромиса.
Помните ли първото си мнение във форума?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joro_kem
- VW експерт

- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Пуснато на: Чет Ное 24, 2005 9:39 pm Заглавие: Re: Ключалка на багажника

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Adnan написа:Здравейте на всички от форума от 10 дена съм собственик на GOLF 3 TDI 90 HP. Колата съм я купил от германия. Обаче забелязах следния обезпокоителен проблем. След 3500 оборота прекъсва все едно му е свършила нафтата, на нагорнище повече от 120 невърви а на прав път 160 е максимума ??
Отначало си помислих че е горивния филтър смених го никаква разлика, смених му и въздушния за всеки случай. Но проблема си остава ??
Смених Дебитомера нищо същатата работа.
Вчера ходих и качих колата на Комп. не беше мой и само успях да зяпам и то не добре. Уж казаха че няма грешки и ме изпратиха !
Но проблема си остава същия. Но открих нещо друго когато почне така да прекъсва пускам газта и натискам наново почва да набира нормално, и след още няколко оборота пак така и си припопвам докато стигна максимума нещо не е както трябва ама какво ще да е ??
Ако някой се сблъскал с подобен проблем моля да спомене.
Благодаря предварително!
- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
Ето мойто първо мнение:
.:Stef4o:. написа:Здравейте, VW фенове,
Първо да се представя,аз съм син на Formel ,някои от Вас ме познават.Аз съм голям фен на VW и от почти година чета редовно из форума,идвам на сбирки и т.н,но има един проблем на 15години съм.
Знам,че на тази възраст не сме много желани в форумите и почти винаги има защо,но аз наистина съм фен на тази марка и имам огромно желание да съм част от Вас,да съм част от феновете на любимата марка...
Та въпроса ми е, може ли да пиша във форума?Като разбира се ще спазвам правилата и няма да спамя в темите,а ще отговарям(когато знам нещо де)
съвсем сериозно на въпроса зададен от автора на дадената тема...
Еми мисля ,че това е всичко което искам да кажа,ще чакам с нетърпение отговора ви.
Пуснах тази тема,защото мисля че хората ,които пишат тук трябва да знаят кой е от отсрещната страна,аз не крия възрастта си(както и не се срамувам от нея),но мисля ,че е редно да се знае ,че съм на 15г.
Поздрави.
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 13:21 Заглавие: MOTUL-в Хасково?
--------------------------------------------------------------------------------
Оскоро съм притежател на GOLF III 1.8 ABS.Предстои ми смяна на масло и искам да сложа от ,,форумното'' масло мотул.Обиколих около 10 автоцентъра -не го предлагат,а някои не бяха чували за такова,оттам съдя какви разбирачи са.Молбата ми е ,ако някой хасковлия знае къде предлагат мотул,да драсне редче.
В краен случай ще налея лики моли.Поне това го намерих...
...........................................................................................................все още не съм го намерил мотула....сега вече си карам с лики моли с молибденов бисулфид...регистрирал съм се 30 ноември 2006 над 2 месеца само четох без да пиша....щот нямах какво да кажа...колко съм бил примерен....
--------------------------------------------------------------------------------
Оскоро съм притежател на GOLF III 1.8 ABS.Предстои ми смяна на масло и искам да сложа от ,,форумното'' масло мотул.Обиколих около 10 автоцентъра -не го предлагат,а някои не бяха чували за такова,оттам съдя какви разбирачи са.Молбата ми е ,ако някой хасковлия знае къде предлагат мотул,да драсне редче.
В краен случай ще налея лики моли.Поне това го намерих...
...........................................................................................................все още не съм го намерил мотула....сега вече си карам с лики моли с молибденов бисулфид...регистрирал съм се 30 ноември 2006 над 2 месеца само четох без да пиша....щот нямах какво да кажа...колко съм бил примерен....
- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
Здравейте! От близо седмица съм собственик на Пасат Б3 комби, 2000 куб. см., 1991г. Засега съм доволен. Като за кола втора употреба е добре. Предстоят ми малко ремонти по колата (ангренажен ремък, филтри, масла...). Та засега имам два въпроса.
1. Може да звучи тъпо за по-начетените, но как да разбера двигателя ми ABS ли е или RP и каква е разликата между тях? (Търсих в търсачката по тоя въпрос, но не можах да намеря...)
2. Какви чистачки бихте ми препоръчали за Пасио?
Поздрави!
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
radotom написа:Здравейте и от мен! Абсолютен новак съм тук, регнах се преди 2 часа, но ми хареса темата.
С Пасат B4 купе съм, 2Е мотор. В момента съм с Igol. След 1000 км трябва да сменям, но е дръпнало не повече от 200 грама, а сигурно и по-малко. Преди бях с Shell, там ми изяде малко повече. И в двата случая говоря за 10W40. Но трябва да си призная, че дори не знам колко ми вдига колата. Всеки ден карам по магистралата и въпреки всичко (или може би, точно за това) не вдигам повече от 110-120.
Преди бях с Голфче печка 1.6Д. Мотора беше супер сдухан. Още като го купих, уговорката беше че ще дам част от парите, а като го оправя тогава другите. Смених само сегменти, въпреки че имаше ужасяващ ръб в цилиндрите! Е, той ми хапваше къде към 3 литра между смените 15W40.
Ама за такъв мотор...
Хммм... винаги съм си мислел, че първо тръгнах да се оплаквам, че съм прегрял Дзверо!
А иначе кога съм го писал се вижда от текста и от датата на рег под аватара ми
Да ползвам случая още веднъж да благодаря на колегите, дето ме светнаха че карам В3, а не В4, че да не се излагам много!
- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
Ето и мойто по това време точно се двоумях дали да купя Г2 или Ауди 80
Форум: ОСНОВЕН ФОРУМ Пуснато на: Чет Апр 12, 2007 14:25 Заглавие: Audi 80 или Golf Mk2?
Здравейте колеги,понеже продавам стария си Трабант който карам по необходимост и се двуомя между Ауди 80 или Голф Мк2 ще съм благодарен ако видя мненията ви по въпроса.Знам че и двете коли са здрави и ...
Форум: ОСНОВЕН ФОРУМ Пуснато на: Чет Апр 12, 2007 14:25 Заглавие: Audi 80 или Golf Mk2?
Здравейте колеги,понеже продавам стария си Трабант който карам по необходимост и се двуомя между Ауди 80 или Голф Мк2 ще съм благодарен ако видя мненията ви по въпроса.Знам че и двете коли са здрави и ...
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помните ли първото си мнение във форума?
dobrinb написа:Аз успях да намеря моето:
Не е това
Код: Избери всички
Здравейте Голфаджии,
Пробит ми е радиатора на климатика - VW Golf 3 1,9 TDI 1997, 90 hp. Дайте съвет къде да го ремонтирам. Ако някой е ползвал такива услуги и е доволен, моля да даде съвет. Благодаря предварително.А моето първо е:
Код: Избери всички
Здравейте,
пише ви индианец, който не се е занимавал никога с електроника :cry: :wink:
Имам едно малко въпросче:
Идеята ми е, да си сложа две лампички: Една под жапката и една под волана. :shock: - dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Помните ли първото си мнение във форума?
Insect написа:...
Напълно вярно ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”