ами ще съм ти много благодарен ,за да мога да добия представа как изглежда.И дали се вижда?И разбира се да не затруднявам са няма да си снимаш антената заради мене
SkyWalker написа:Някой знае ли цените на тези вградени в отоплението на задното стъкло антени?
Градски,вградена антена в задното стъкло имаш и ти,но не си се заглеждал.Разгледай добре стъклото и ще видиж,че две от хоризонталните линии са по-различни.
Не разбирам какво не ти харесва външната антена. Моето мнение е, че външна антена е в пъти по-добре от вътрешна. Ако имаш желание разкажи повече за проблемете си с радиоприемането. Възможно е да се окаже, че проблема изобщо не е в антената.
Е, това вече е въпрос на естетическа красота. Щом вътрешна ти харесва повече - нека е вътрешна. Лично аз бих ти препоръчал BOSCH - активна, вътрешна лепи се на челното стъкло в ъгъла или зад огледалото (при добро стечение на обстоятелствата мога да постна снимка на това). Разбира се можеш да си я лепнеш на кое да е стъкло, стига да те кефи.
Виждал съм в Технополис (София) цената беше около 50-55 лева (все пак говорим за активна антена BOSCH, пък и за цени в Технополис). Но съм уверен, че всеки по-сносен сервиз за car-audio я притежава. Ще направя всичко възможно за се видя с моя познат, който има монтирана такава, да я снимам и да ти я пратя. А утре може да поровя в мрежата - мисля че и от там ще излезе нещо.