Първо се извинявам ако темата е обсъждана вече, но нищо неможах да намеря.
Искъм да поръчам една камера в e-bay защото тук е два пъти по скъпа дори и след като прибавя ДДС но незнам каква е цялата процедура. Ако може някой може да ми разясни за плащане доставка и т.н. ще съм много благодарен.
поръчка в e-bay - нужна ми е малко помощ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
и-бей - човек ( или понякога магазин ) пуска на търг определена стока като сайта отговаря само за успешното провеждане на търга.
Доставката и плащането се определят само от продавача ( с други думи той ако не се навие да ти го прати до БГ - забрави ).
Започва се с някаква начална цена и от там нататък се наддава. В повечето случай продавачите си слагат някаква минимална цена ( по-висока от началната ) и ако тя не се достигне при края на търга продукта не се продава.
Още подробности - по-късно
.
Доставката и плащането се определят само от продавача ( с други думи той ако не се навие да ти го прати до БГ - забрави ).
Започва се с някаква начална цена и от там нататък се наддава. В повечето случай продавачите си слагат някаква минимална цена ( по-висока от началната ) и ако тя не се достигне при края на търга продукта не се продава.
Още подробности - по-късно

- gti_power
- Автомобил:
- Двигател:
www.webshop.bg
могат да ти помогнат с плащането и ако човека който продава камерата не доставя до БГ те ( уебшоп.бг ) имат адрес в сащ и после от там да ги го пратят до бг.
могат да ти помогнат с плащането и ако човека който продава камерата не доставя до БГ те ( уебшоп.бг ) имат адрес в сащ и после от там да ги го пратят до бг.

- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Muncho написа:и-бей - човек ( или понякога магазин ) пуска на търг определена стока като сайта отговаря само за успешното провеждане на търга.
Още подробности - по-късно.
ОК, значи имам грешна информация. Но цената която е e-bay е същата каквато е навсякаде кадето съм търсил по света(само тук и в Дания е два пъти по висока) но немога да намеря саит за он-лайн заявки
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Ами нормалната цена за нова такава камера в щатите е около $2200.
Направо ще ти дам линк с он-лайн магазините които я продават и не знам.. може да пробваш да им звъниш и да ги убеждаваш че не си поредния руснак откраднал нечия кредитна карта и че преспокойно те може да ти пратят камерата по пощата.
Също така си приготви около 100-400 зелени ( за доставката в зависимост чии услуги ще ползваш ) и някакви пари за митничарите ( освен ако не искаш да плащаш мито+ДДС ).
Аз имах мерак на времето да си вкарвам също техника от САЩ ама се отказах
.
on-line shops
Направо ще ти дам линк с он-лайн магазините които я продават и не знам.. може да пробваш да им звъниш и да ги убеждаваш че не си поредния руснак откраднал нечия кредитна карта и че преспокойно те може да ти пратят камерата по пощата.
Също така си приготви около 100-400 зелени ( за доставката в зависимост чии услуги ще ползваш ) и някакви пари за митничарите ( освен ако не искаш да плащаш мито+ДДС ).
Аз имах мерак на времето да си вкарвам също техника от САЩ ама се отказах

on-line shops
- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://cgi.ebay.de/Sony-DCR-VX2100E-Sem ... dZViewItem
За това ли иде на ре4. Айде 6е приказвам с брат ми 4е е в Германия и има карта за пазаруване в И-бей. И посе да е прати по някаф на4ин и мисля 4е пак по-ефтино 6ти легне и то с поне 1000лв.
За това ли иде на ре4. Айде 6е приказвам с брат ми 4е е в Германия и има карта за пазаруване в И-бей. И посе да е прати по някаф на4ин и мисля 4е пак по-ефтино 6ти легне и то с поне 1000лв.
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dodi_dog написа:http://cgi.ebay.de/Sony-DCR-VX2100E-Semi-Pro-camcorder-new_W0QQitemZ5806866847QQcategoryZ28899QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
а те това същото, благодаря много, сега проверявам един друг начин, ако не стане ще се чуем. Имаш и Л.С.
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Много пъти съм пробвал да пазарувам, и то точно с кредитна карта Виза и май е Мишън Импосибъл 

- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
jettro зема ли тая камера или не,
може и да мога да ти помогна.
можеш да ми провериш feedback-a на eBay:
http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.d ... TRK:ME:UFS
може и да мога да ти помогна.
можеш да ми провериш feedback-a на eBay:
http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.d ... TRK:ME:UFS
Върни се в “ОФФ-Топик - други”