проблем с АБС на г4
- pesholsd
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с АБС на г4
пи4ове 1во ми сжетна лампата на абс ..после загасна оба4е като спирам и ми стурйе6е се едно сам на лед а нажун си бе6е сухо ... карах така 10 км ... и после пак сжетна лампата на абс...и тои изоб6то не се вклу4ва... какжо мойе да е ...
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
a
датчик някой брато са ебава/
Re: a
jeki написа:датчик някой брато са ебава/

П.С. И се постарай да пишеш малко по-разбрано, за всички ни ще е по-лесно.
- invitorgen
- Автомобил:
- Двигател:
Аз и до момента с БМВ-то като вдигна над 140 км/ч и ми светва АБС-а, а самия АБС изключва. Ама ме мързи да ходя да го гледат. Интересното е, че при мен това се случи веднага като смених предните гуми с по-ниско профилни. Та първо ще сменя гумите да видя дали все пак не е от тях, защото задните са с доста по-висок профил и оттук може да иде грешката - липса на синхронизация на датчиците.
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
pesholsd написа:ooo сори 4е не ми разбирате ама съм свикнал да пиша на англ..... и според мен е датчик ... сменях си лагера и може като сам махал 4ерупката на главината да сам повредил и дискчето на абс ...
Ама направо си направи самодиагностика, сега ще се наложи да го погледнеш пак хлабината трябва да е около 2мм. не повече. От там ти е проблема, компа отчита нереална скорост и диг грешка.

- invitorgen
- Автомобил:
- Двигател:
- invitorgen
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:при мен нищо не свети ама абс няма...в началото примигва лампата минава теста ама после не сработва изобщо като набия спирачки деба кочините деба....
Ми то по-добре така! Иначе педала ти стърже като караш градско и не знаеш в кога си с АБС и кога не си...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”