Собственик съм на Polo от две седмици. След като му смених летните гуми със зимни се появи странен пулсиращ шум(по скоро виене) идшащ от предна дясна гума, шума се появява след като вдигна 30km/h, честотата на пулсациите се увеличава със увеличаване на скоростта и след 110km/h вече не се чува.
Какво съм направил до сега:
- качих колата на подемник и развъртях гумата до 70km/h - нищо не се чуваше. Шума се появява само когато гумата е натоварена с тежестта на колата. Посъветваха ме да сменя лагера.
- Смених преден десен лагер. Нямаше никакъв ефект.
- Размених предна дясна гума със задна дясна. Отново никаква промяна.
Моля помогнете ми да реша този проблем!
Предварително ви благодаря!
Пулсиращ шум от предна дясна гума
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имах същия проблем със старото поло.
много неприятен шум след като вдигна 30-40км от лявото колело.
ина мен мисмениха лагер на главината,въпреки ,че беше само на 5000км(лагерът).с новия лагер-същата работа.след това-накладки-смяна,ремонт на апарати-пак вие
след това решиха ,че е от скоростната кутия и тъй като разглабянето,ремонт и сглобяване ще струва около 150лв.,ми препоръчаха направо да си взема друга-втора ръка.
накрая ми писна и взех WD40 и напръсках с накрайника там,където според мен беше шума-там където полуоската влиза в главината .
след 200м-шумът изчезна
много неприятен шум след като вдигна 30-40км от лявото колело.
ина мен мисмениха лагер на главината,въпреки ,че беше само на 5000км(лагерът).с новия лагер-същата работа.след това-накладки-смяна,ремонт на апарати-пак вие
след това решиха ,че е от скоростната кутия и тъй като разглабянето,ремонт и сглобяване ще струва около 150лв.,ми препоръчаха направо да си взема друга-втора ръка.
накрая ми писна и взех WD40 и напръсках с накрайника там,където според мен беше шума-там където полуоската влиза в главината .
след 200м-шумът изчезна
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”