Две седмици преди Коледа центърът на столицата ще бъде блокиран, защото на пл. "Александър Батенберг" ще бъде издигната рампа за Световната купа по сноуборд. Съоръжението е с размери на 10-етажна сграда, 14 ТИР-а го превозват от Швейцария.
Столичната община не само е разрешила на Българската федерация по ски да организира състезанието на централен столичен булевард, но се явява и съорганизатор. Преди седмица кметът Борисов изпрати писма до държавните институции с молба да не използват "сини лампи" в пиковите часове, за да не предизвикват още повече задръствания. Това разгневи президента Първанов и той разпространи справка, според която Борисов е ползвал повече и от държавния глава спецрежим на придвижване.
На пресконференцията за Световната купа по сноуборд вчера трябваше да присъства и Бойко Борисов като съорганизатор, но не се яви.
Колеги, не знам как да изразя потреса си спрямо тази безумица в центъра на столицата!
Направо нямам думи. Оня бастун кмета кво си мисли? Че ще хвъркаме ли?!?
Можем спокойно да очакваме един съвсем луд декември по софийските улици...
Сноуборд на жълтите павета блокира София за 2 седмици
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
понякога се възхищавам на софиянци как издържат на тези задръствания...искрено им се възхищавам...аз ако стоя повече от 5 мин в задръстване издивявам...а това засега е много рядко...столицата си има предимства и недостатъци...петък жена ми бе в софия и е стояла общо в задръствания към 2 часа и половина-за толкова време дойде с автобуса от софия до хасково...ама ,че изкуствено ви затапват движението си е баси шибаната история...
- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
kiko написа:понякога се възхищавам на софиянци как издържат на тези задръствания...искрено им се възхищавам...аз ако стоя повече от 5 мин в задръстване издивявам...а това засега е много рядко...столицата си има предимства и недостатъци...петък жена ми бе в софия и е стояла общо в задръствания към 2 часа и половина-за толкова време дойде с автобуса от софия до хасково...ама ,че изкуствено ви затапват движението си е баси шибаната история...
Ами... не издържаме! София е едно огромно задръстване, колега! Направо си е таковало мамата! В събота в 2 часа вечерта не можеш да се разминеш из центъра от коли!

А интересно ми е защо баш там ще я плеснат тая рампа... 10 етажа х 2.50 метра = поне 25 метра височина ?!?
Центъра и без това е забит достатъчно, остава и тая рампа да доблокира жълтите павета.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
До колкото аз чух отговорът на общината бил нещо подобно:
"Софиянци ще трябва да стиснат зъби за да можем да се представим подобаващо пред света..."
Аз пък си мисля, че двумилионен град ПАК ще се изгърчи за да може някой гнус ПАК да намаже парата!
Толкова ли не можаха да го направят този шампионат в Борисовата градина, южният парк, Витоша, Боровец или Пампорово?
Сега трябва да се бръчкам като глист в задръстванията ДВЕ СЕДМИЦИ за да мога да работя! Е, това няма да превърне нито един софиянец в по-голям европеец!
Въобще не ми се мисли и за напливът на хора от страната които ще дойдат на пазар в софето...
Точно след два дни ще стане мазало!
"Софиянци ще трябва да стиснат зъби за да можем да се представим подобаващо пред света..."
Аз пък си мисля, че двумилионен град ПАК ще се изгърчи за да може някой гнус ПАК да намаже парата!
Толкова ли не можаха да го направят този шампионат в Борисовата градина, южният парк, Витоша, Боровец или Пампорово?
Сега трябва да се бръчкам като глист в задръстванията ДВЕ СЕДМИЦИ за да мога да работя! Е, това няма да превърне нито един софиянец в по-голям европеец!
Въобще не ми се мисли и за напливът на хора от страната които ще дойдат на пазар в софето...
Точно след два дни ще стане мазало!
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво от това, че ще се блокива една от главните артерии на Софи"А" ИДЕАЛНО още повече трафик.
защо приметно някой взима под внимание някой от големите автомобилни форуми не говоря само ФАУВЕ нека всички форуми взимат участие ОРЕЛ + РЕНО + ПЕЖО дека сте брята нека всички се дигнем ПЪТИЩА ЗА КОЛИТЕ какво друго моеже да искаме
защо приметно някой взима под внимание някой от големите автомобилни форуми не говоря само ФАУВЕ нека всички форуми взимат участие ОРЕЛ + РЕНО + ПЕЖО дека сте брята нека всички се дигнем ПЪТИЩА ЗА КОЛИТЕ какво друго моеже да искаме
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
значи нидей идва по софето щом издивевашkiko написа:понякога се възхищавам на софиянци как издържат на тези задръствания...искрено им се възхищавам...аз ако стоя повече от 5 мин в задръстване издивявам...а това засега е много рядко...столицата си има предимства и недостатъци...петък жена ми бе в софия и е стояла общо в задръствания към 2 часа и половина-за толкова време дойде с автобуса от софия до хасково...ама ,че изкуствено ви затапват движението си е баси шибаната история...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”