По време на движение в купето се чува звуков сигнал,на равни интервали от време,после изчезва,пак се появява и т.н. Друго което мисля,че не е нормално

По време на движение в купето се чува звуков сигнал,на равни интервали от време,после изчезва,пак се появява и т.н.
radotom написа:Хммм... колан слагаш ли като караш?
То вярно, че описанието на звука с букви е малко имагинерна величина, ама като го прочетох и веднага се сети за Волвото на едно приятелче. То така мяука, ако има седнал човек на седалката и не си е сложил колана.
Не съм виждал такава екстра в В4, ама аз определено не всичко на света съм видял, така, че....
dandan написа:Аз залагам на зумера за маслото. Нищо че не свети лампата , може да са го излекували , няма да се учудя. Колегата казва че скоро го е купил.
Колега, ако се появи следващия път се опитай да караш със същите обороти (ако имаш оборотомер) или със същата скорост (ако нямаш оборотомер), ако сигнала продължи да пищи неопределено време при поддържане на скороста и изчезва ако увеличиш или намалиш скороста значи търси темата "зумера на маслото".
Успех и дано да не е това де...
juve написа:Пък и лампата може да не работи !
а бре тази лампа не ви ли светва като дадете на контакт бре , джанъм ? Тогава ше е ясно лекувано ли е нещо или не .....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта