Интереува ме следното - в кое от двете положения тръбопровода към клапана е отворен за приток на гориво?
Сондата е на Волтран за бутилка тороид с вътрешно гърло.
Положенията са две - крайно горно (развито) и крайно долно - завито.
Не мога да проверя при кое работи колата понеже още не съм завършил системата до степен колата да може да запали.
Благодаря предварително!
Кранчета на бутилката - положение отворено?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
The_Machine написа:Ми ще разбереш, като не ще да запали
Да те таковат калинките тебе

Идеята ми е да видя дали изпуска и затова сипах 10-тина литра газ да има и исках да пусна под налягане инсталацията до клапана за да видя дали изпуска.С моите темпове на работа по газовата заради липса на време ще я паля на газ през март месец.
Айде сега бъди достатъчно добър колкото и трудно да ти е и ми кажи - знам че знаеш

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
zfa159 написа:The_Machine написа:Ми ще разбереш, като не ще да запали
Идеята ми е да видя дали изпуска и затова сипах 10-тина литра газ да има и исках да пусна под налягане инсталацията до клапана за да видя дали изпуска.С моите темпове на работа по газовата заради липса на време ще я паля на газ през март месец.
Айде сега бъди достатъчно добър колкото и трудно да ти е и ми кажи - знам че знаеш
Оф... та... у мързела... и като пуснеш газта кво толкова? С едно кабелче пускаш 12В,но примерно кабела е вързан към клапана постоянно, а го допираш при акумулатора (евентуалната искра да е по-далеч от клапана)... Та пускаш клапанчето и виждаш има ли газ или няма

П.П. Като нормален кран действат - затегнат спира , отвит пуска...

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
The_Machine написа:zfa159 написа:The_Machine написа:Ми ще разбереш, като не ще да запали
Оф... та... у мързела... и като пуснеш газта кво толкова? С едно кабелче пускаш 12В,но примерно кабела е вързан към клапана постоянно, а го допираш при акумулатора (евентуалната искра да е по-далеч от клапана)... Та пускаш клапанчето и виждаш има ли газ или няма![]()
А можеше да отговориш само с последното изречение

клапана вече съм го свързал към изпарителя.За да видя има ли газ трябва да свържа клапана с клапана на изпарителя,да пусна +12V и да чакам изпарителя да извади малко газчица.
Щом действа като нормален кран ще си го развия и така.
Благодаря ти!
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
zfa159 написа:The_Machine написа:zfa159 написа:The_Machine написа:Ми ще разбереш, като не ще да запали
Оф... та... у мързела... и като пуснеш газта кво толкова? С едно кабелче пускаш 12В,но примерно кабела е вързан към клапана постоянно, а го допираш при акумулатора (евентуалната искра да е по-далеч от клапана)... Та пускаш клапанчето и виждаш има ли газ или няма![]()
А можеше да отговориш само с последното изречение
клапана вече съм го свързал към изпарителя.За да видя има ли газ трябва да свържа клапана с клапана на изпарителя,да пусна +12V и да чакам изпарителя да извади малко газчица.
Щом действа като нормален кран ще си го развия и така.
Благодаря ти!
Аман...
... чакам си бирите, га ше се видим с тебе?

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
zfa159 написа:The_Machine написа:
Аман...
... чакам си бирите, га ше се видим с тебе?![]()
Ееее....веднъж да кажеш нещо дето си е точно на място
Ами някой ден трябва да се отчетем на по бира (искам кръгче с твоя кошникама това още не си го разбрал
)
Кат ше спамим...
Кръгчета давам само преди да съм сложил оная петглавата ламя, дето много съска

Върни се в “Автогазови уредби”