Раздел Racing в нашия форум?
- PL-16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Раздел Racing в нашия форум?
Защо в нашия хубав форум няма раздел Racing кадето спокоино да си обявяваме стартове и никои да не ни заключва темите ???
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
това е форум за взаимопомощ и техническа информация на притежателите и ползвателите на автомобили от марката фолксваген!
разделите които не касаят това би трябвало да са изключително малобройни-мисля че един ОФФТОПИК ни е напълно достатъчен като постоянен разводнител!
има форуми които (като тунингбг) се занимават само с тунинги и състезания. това тук не му е мястото!
дайте да си останеме един хубав, сериозен форум а не да ставаме роби на всякакви клавиатурни рацерчета които да си спамят на воля в рацерски раздел!
това е МОЕ МНЕНИЕ-никого не задължавам с него!
разделите които не касаят това би трябвало да са изключително малобройни-мисля че един ОФФТОПИК ни е напълно достатъчен като постоянен разводнител!
има форуми които (като тунингбг) се занимават само с тунинги и състезания. това тук не му е мястото!
дайте да си останеме един хубав, сериозен форум а не да ставаме роби на всякакви клавиатурни рацерчета които да си спамят на воля в рацерски раздел!
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Основната идея тук е станала ,как да спестим някой лев от някой ремонт,но това сигурно е защото тук преобладават по-възрастните и сериозни хора.(пенсионериии
)Форума е станал една голяма VW енциклопедия,което е много добре и може да ти помогне по всяко време,но за съжаление ако човек иска да си вдигне малко адреналина не това е мястото.То и в "VW тунинг" си пишем десетина човека. 

- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vaskoto1 написа:това е форум за взаимопомощ и техническа информация на притежателите и ползвателите на автомобили от марката фолксваген!
bowdown bowdown bowdown
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Идеите за нови подфоруми ги обсъжда Общото събрание на клуба.
За да няма подобен раздел значи не сме стигнали до положителен вот.
Причините са изброени в постовете по-горе.
Моето мнение е ,че ще се мерят марки клавиатури,размери на монитори ,времена на бързо писане и т.н.
А за това,че подфорума ще стане подробен речник на вулгарния език и цинизма съм 100% убеден.
То пенсията едвам стига за ядене аз за тунинг да мисля.

За да няма подобен раздел значи не сме стигнали до положителен вот.
Причините са изброени в постовете по-горе.
Моето мнение е ,че ще се мерят марки клавиатури,размери на монитори ,времена на бързо писане и т.н.
А за това,че подфорума ще стане подробен речник на вулгарния език и цинизма съм 100% убеден.
gti написа:То и в "VW тунинг" си пишем десетина човека.
То пенсията едвам стига за ядене аз за тунинг да мисля.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”