VW_FEN написа:
Да!!!!! Точно това и мене ме вбесява!!!!!! Ужас!!!! Направо ме изкарват извън нерви!!!! Както казваш решили сме да спазваме прилична дистанция, за да можем да спрем навреме, ако нещо стане... и хоп някой педераст се бута в тази пролука!!!!!! Еи, да му се не види аз обикновено карам внимтелно, ама когато го видя, че се е засилил да ме изпреварва и аз давам яко газ и не го оставям да се мушне пред мене!!!!! Особено пък ако отпред идва някой огромен тир!!! Нека се трепе мръсника, щом иска. Обаче кат видя отпред някой с лек автомобил да свири като откачен, става ми кофти и го пускам идиота да мине. Гадни хора бе да му се не види!!! Гадни! Тея за кви се мислят???? Просто явно в тая страна 80% от хората страдат от кретения и олигофрения и още повече - всичките избиват комплекси!!!! А и което е още по-лошо, карат коли!!!! Тея са потенциални убийци!
Винаги, ама винаги бих пуснал пред мен някого при риск той да се удари челно. колкото и нагъл да е
Човека в насрещното какво ще е виновен?!? Детето на задната седалка ли ще мре, защото някои е решил че е господ и ще наказва баща му? Ще се изправиш ли пред семейството на някои 18 годишен младок, които си набутал под тира да има кажеш „ Аз му показах че греши”
При всичките ти постинги да караме бавно съобразено и да не избиваме комплекси на пътя сега пишеш това, замисли се всъщност кои е опасния убиец компексар на пътя!
Друго е ако някои ти шари лява дясна лента по задръстванията, да тогава и аз не бих го пуснал!