2 - И пак за държанието ни на пътя

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 24 авг 2004 10:49

mladvampir написа:А по темата вчера спестих акт на един с АУДИ 90 купе (май така се казва двувратката) по България, въпреки че щеше да ме подбере отзад. И като минахме покрай полицайте и тоя продължи с 20. Явно умря от страх :D

мене един ме псува яко ама като виде куките така се размекна... :lol: :lol: направо щеше краката да ми целува че съм го засякъл... :lol: :lol:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

аман от бакшиши...

Мнениеот lyubobg » Чет 26 авг 2004 20:17

и аз не карам толко зле колкото тях...
:evil: днес се прибирам по булеварда от българия към медицинска академия. Малко преди тунелчето има един светофар, точно на медицинска академия.
Има 2 ленти - лява - направо и наляво, дясна - само направо. Бакшиша се нареди в дясната втора кола, после като тръгнахме реши да изпреварва тази пред него съответно реши че и аз като съм в ляво ще завия наляво обезателно. А светофара ми дава право да продължа и направо и аз си давам газ. Онзи тръгва да изпреварва, изобщо не се оглежда дали вървя направо и съответно ми се навря на 1 ръка разстояние....спирачки... малко псувни и само с това се отърва....

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

VW FEN

Мнениеот maniak » Съб 28 авг 2004 14:54

VW_FEN написа:
Да!!!!! Точно това и мене ме вбесява!!!!!! Ужас!!!! Направо ме изкарват извън нерви!!!! Както казваш решили сме да спазваме прилична дистанция, за да можем да спрем навреме, ако нещо стане... и хоп някой педераст се бута в тази пролука!!!!!! Еи, да му се не види аз обикновено карам внимтелно, ама когато го видя, че се е засилил да ме изпреварва и аз давам яко газ и не го оставям да се мушне пред мене!!!!! Особено пък ако отпред идва някой огромен тир!!! Нека се трепе мръсника, щом иска. Обаче кат видя отпред някой с лек автомобил да свири като откачен, става ми кофти и го пускам идиота да мине. Гадни хора бе да му се не види!!! Гадни! Тея за кви се мислят???? Просто явно в тая страна 80% от хората страдат от кретения и олигофрения и още повече - всичките избиват комплекси!!!! А и което е още по-лошо, карат коли!!!! Тея са потенциални убийци!

Винаги, ама винаги бих пуснал пред мен някого при риск той да се удари челно. колкото и нагъл да е
Човека в насрещното какво ще е виновен?!? Детето на задната седалка ли ще мре, защото някои е решил че е господ и ще наказва баща му? Ще се изправиш ли пред семейството на някои 18 годишен младок, които си набутал под тира да има кажеш „ Аз му показах че греши”
При всичките ти постинги да караме бавно съобразено и да не избиваме комплекси на пътя сега пишеш това, замисли се всъщност кои е опасния убиец компексар на пътя!
Друго е ако някои ти шари лява дясна лента по задръстванията, да тогава и аз не бих го пуснал!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”