Като вклу4а задна не свети
-
- Автомобил:
- Двигател:
Като вклу4а задна не свети
Някои може ли да ми каже от какВо може да е крушките са здрави а като вклу4а задна не свети БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДЖАРИТЕЛНО.....
На скоростната кутия има датчик(ключ), които запалва крушките при включване на задна скорост. Той се прецаква и спира да светят крушките за задната.
Може да откачиш клемата и да окъсиш двете гнезда(на буксата към двете жици) и ако лампата светне значи е той.
Може и да го премериш с омметър дали, когато включиш на задна дава късо съединение.
Може да откачиш клемата и да окъсиш двете гнезда(на буксата към двете жици) и ако лампата светне значи е той.
Може и да го премериш с омметър дали, когато включиш на задна дава късо съединение.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nenko70 написа:На скоростната кутия има датчик(ключ), които запалва крушките при включване на задна скорост. Той се прецаква и спира да светят крушките за задната.
Колегата е прав послушай го

- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
там от тоя тъп, шлафен мафен-немски-нищо не вдевам.а ми омръзна всеки път да махам всички бушони и после да сеxako80 написа:ако имаш капак за бушоните на него си пише те там са по номера но не е лошо да ги провериш вси4ките защото при мен имаше доста изгорелиkamus11 написа:а кои е бушона, имаш ли спомен

- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pesho_sl написа:при мен го има същия проблем - включвам задната, а тя ту свети ту не свети. ако може някой да помогне да драсне някой ред.
На скоростната кутия има датчик(ключ), които запалва крушките при включване на задна скорост.Можеш да си го тестваш като откачиш куплонга от скоростната кутия и с едно кабелче го дадеш на верига ако светне сменя датчика успех

това е датчика с куплонга
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
аз по принцип я ползвам и видях тая тема за това писах тук. иначе потърсих тоя датчик ама при мен не е като на снимката която е качил колегата. утре ще направя снимки на двигателя и дано някой да помогне къде е. аз имам едно съмнение, но не съм много сигурен, понеже има такъв болт, ама е от външна страна на скоростната кутия от към гумата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”