Колеги заключи ми се жабката !!!!
- AERVWPOLO
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги заключи ми се жабката !!!!
Взимам си аз диск като всеки нормален ден от жабката и малко по късно тръгвам да я отварям пак
когато виждам че се е заключила сама.Някои ако има опит в подобни ситуации нека помогне!!!
ами първо я отключваш на ляво.най вероятно е счупено палчето на една от двете "плочки"при този случей едната трябва да се движи като натиснеш механизма за отваряне.издърпваш вратата от страната откоято се движи" плочката" така че да излезе шипа на плочката от пластмасовия държач на таблото. от другата страна мушкаш пдходяща отверка напъваш по грубичко и готово.
-
VladislavS
- Автомобил:
- Двигател:
Мммм да днес имам сходен проблеееем....
Колегата добре го е описал, и аз искам да попитам изпатилите/ако има такива/ като се е счупило палчето на "плочката" примерно дясната/ тя отговаря на лявото палче/ кое трябва да сменя?Целия механизъм за заключване или само вътре нещо може?
След като отворя жабката практически ще го сменям.
Благодаря.
Колегата добре го е описал, и аз искам да попитам изпатилите/ако има такива/ като се е счупило палчето на "плочката" примерно дясната/ тя отговаря на лявото палче/ кое трябва да сменя?Целия механизъм за заключване или само вътре нещо може?
След като отворя жабката практически ще го сменям.
Благодаря.
-
VladislavS
- Автомобил:
- Двигател:
Re: решение
misho189 написа:Пичове решението на проблема е маханизъм от голф 2 или джета еднакви са и са по-евтини:)
Аз още не съм се решил да я отвроя мойта, но ако го направя и се счуи ще се пробвам както колегата казва!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”