Крушки за фарове на АЕХ
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Крушки за фарове на АЕХ
Колеги на полото ми аех мотор 98ма година фаровете са му слабички,в момента съм с крушки 55/60 взех едни от ауто+ пак толкова но с 30% по силно светели и още не съм ги слагал,та да ви попитам колко най силни крушки мога да му сложа без да скапе акумулатора които пък е 62ач.Мерси предварително
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gesha_GTI написа:CTaH4o написа:L&R написа:55/60W ел.мощност, нагоре светлинен поток само с ксенон .
а 95/100w? но за тях ти трябва реле
Аз имам едни 95/100 и за тва питах ксенон се водат ама за 10лвиначе много добре светят те и с един син отенак
еми то кво пише и какво е, е друга тема но виж там за релета, че иначе ако натовариш системата много ще ти гръмне ключа
- g.n.g
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CTaH4o написа:L&R написа:55/60W ел.мощност, нагоре светлинен поток само с ксенон .
Кaзват, че нарушават цялостта на рефлектора и изгарят ключетата за пускането на фаровете.
Иначе аз сложих cool blue после 50% повече светлина пак на OSRAM и
сега съм с bi-xenon.
Тези 50% светят доста добре а са 60/55 W и не са скъпи.
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
g.n.g написа:CTaH4o написа:L&R написа:55/60W ел.мощност, нагоре светлинен поток само с ксенон .
Кaзват, че нарушават цялостта на рефлектора и изгарят ключетата за пускането на фаровете.
Иначе аз сложих cool blue после 50% повече светлина пак на OSRAM и
сега съм с bi-xenon.
Тези 50% светят доста добре а са 60/55 W и не са скъпи.
Да аз взех пак на осрам с 30% повече светлина да ги пробвам,ако не съм доволен ще взема и аз с 50% те са 8лева а с 30% са 5лева от ауто+
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Крушки за фарове на АЕХ
Gesha_GTI написа:Колеги на полото ми аех мотор 98ма година фаровете са му слабички,в момента съм с крушки 55/60 .......та да ви попитам колко най силни крушки мога да му сложа без да скапе акумулатора които пък е 62ач.Мерси предварително
Ами да отговорим най-сини крушки : 55/60!
аз съм със филипс ultra vision несхта такова бяха. 2-те за 40-50лв некъде. Карам ги вече година и съм много доволен!
А ако чак толква не свети провери какъв е пада на напрежението м/у акомулатора и фара. Има една тема във направи си сам където това е доста обсъждано.
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
Re: Крушки за фарове на АЕХ
солега, ако не са ти заминали рефлекторите си сложи нормални 55/60W крушки и си регулирай фароветеGesha_GTI написа:Колеги на полото ми аех мотор 98ма година фаровете са му слабички,в момента съм с крушки 55/60 взех едни от ауто+ пак толкова но с 30% по силно светели и още не съм ги слагал,та да ви попитам колко най силни крушки мога да му сложа без да скапе акумулатора които пък е 62ач.Мерси предварително

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”