Червената лампичка до копчето за заключване шоф врата - г4
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Червената лампичка до копчето за заключване шоф врата - г4
Кво е тва...понякога ми свети понякога не?
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
По принцип се активира с дистанционното на колата, добре е да си намериш ключ с дистанционното, може да опиташ да ли се задейства като задържиш на заключване с ключа за по дълго време. Като заключваш колко щракания чуваш едно или две, едно е само централното, а като чуеш и второ е и рззетата на централното, тогава се пуска и алармата. Можеш да я чуеш ако и отвориш по някакъв начин врата или капак при активирана аларма, свири един клаксон който е някъде отзад по-принцип.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Glove написа:По принцип се активира с дистанционното на колата, добре е да си намериш ключ с дистанционното, може да опиташ да ли се задейства като задържиш на заключване с ключа за по дълго време. Като заключваш колко щракания чуваш едно или две, едно е само централното, а като чуеш и второ е и рззетата на централното, тогава се пуска и алармата. Можеш да я чуеш ако и отвориш по някакъв начин врата или капак при активирана аларма, свири един клаксон който е някъде отзад по-принцип.
оригинални 2 ключа има и двата са без дистанционно...иначе има 2 щракания...ама как да я отворя тая врата...то като заключа с централното и вече край...
-
- Автомобил:
- Двигател:
имам фабрична аларма като я включа клаксона извирва един път при отключване два пъти алармата се активира и при заключване на автомобила с обикновен ключ премигват и мигачите това за алармата....... иначе ако нямаш аларма диода мига при заключен автомобил с ключа без значение дали имаш оригинално дистанционно или не той е светлинна индикация за заключен автомобил има букса зад кората може да има лош контакт като при мене
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
IVDIM написа:имам фабрична аларма като я включа клаксона извирва един път при отключване два пъти алармата се активира и при заключване на автомобила с обикновен ключ премигват и мигачите това за алармата....... иначе ако нямаш аларма диода мига при заключен автомобил с ключа без значение дали имаш оригинално дистанционно или не той е светлинна индикация за заключен автомобил има букса зад кората може да има лош контакт като при мене
дам значи нямам алармица....пфууууу да му го фукна...за малко

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Glove написа:chefito написа:
оригинални 2 ключа има и двата са без дистанционно...иначе има 2 щракания...ама как да я отворя тая врата...то като заключа с централното и вече край...
Загнездваш се в колата и отваряш от вътре, но пак не е сигурно заради резетата( второто щракване ).
оставих отворен багажника заключих светна лампата и чаках 2 минути ама нищо не стана...
- Glove
Номера е да я излъжеш че е затворено всичко, а в същност да има как да и задействаш кякой от бутоните, най-лесно ще ти е на предния какпак, бутона е в ключалката, вижда се лесно. Но колко време ще ти трябва да изчакаш ншзнам, добре е да се обедиш че е почнал да мига регулярно, след около 5 мин задействай бутоа все едно си го отворил капака.
chefito написа:Glove написа:chefito написа:
Загнездваш се в колата и отваряш от вътре, но пак не е сигурно заради резетата( второто щракване ).
оставих отворен багажника заключих светна лампата и чаках 2 минути ама нищо не стана...
Не свири на отворена врата или капак. Свири единствено като тръгнеш да палиш колата. Почва да свири клаксона, по горе пишеш че бил някъде отзад, ама мен май отпред ми свири.
- Glove
afferra написа:Не свири на отворена врата или капак. Свири единствено като тръгнеш да палиш колата. Почва да свири клаксона, по горе пишеш че бил някъде отзад, ама мен май отпред ми свири.
Възможно да е отпред клаксона, но няма логикак да свири само на опит за запалване, по-вероятно е да е изключила веригата на вратите ако си оставил отворена врата, това го правят почти всички по-съвременни аларни. Затова казвам с предния какпак че на него няма централно а бътона е лесен за лъгане.
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
при 4ките с фабрична аларма при едно натискане на ключа колата се заключва.. изчакваш 2-3 секунди и натискаш 2ри път- тогава се включва алармата... при това 2ро натискане премигват 1 път мигачите, при отключване- 2 пъти... като има опция от компютъра да се активира/деактивира звукова сигнализация от клаксона(1 път бибиткане при вкл. и 2 пъти при откл.)... съмнява ме да имаш аларма, но можеш да провериш да те заключи някой вътре, да отвориш предния капак и някой отвън да го отвори, ако се разписка значи имаш аларма:))
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”