Искам да попитам марката Thunder добра ли е, сигнала към усилвателя дали е добър и специално този cd player дали е добър.
http://www.thunder.bg/product_info.php?cPath=29&products_id=228
Въпрос за CD Плеър
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
това даже е ДВД плейър... ами кво да ти кажа преди гледах да си купя колони за вкъщи и съм запомнил че тъндър е евтина марка а и звука който вадеха колоните не беше много добър... и макар, че цената не винаги определя качеството, все пак е показателна до някаква степен... не може да имаш за 200лв. двд плейър със усб и флаш четец и да имаш големи очаквания от него...
-
- Автомобил:
- Двигател:
DimoNN написа:това даже е ДВД плейър... ами кво да ти кажа преди гледах да си купя колони за вкъщи и съм запомнил че тъндър е евтина марка а и звука който вадеха колоните не беше много добър... и макар, че цената не винаги определя качеството, все пак е показателна до някаква степен... не може да имаш за 200лв. двд плейър със усб и флаш четец и да имаш големи очаквания от него...
да и аз съм на това мнение ... не си струва според мен . по добре направи като мене : като нямаш пари в кеш за нещо по скъпичко си го вземи на изплащане ... аз нямах никакви пари и исках нещо хубаво ... отидох и си взех сонито ( 309 лева ) без първоначална вноска и по 60 лева на месец за 6 месеца ... малко се оскъпява но ...

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- kikata
- Автомобил: vw passat b6
- Двигател:
- Контакти:
Колега ако искаш dvd на горе-доло добра цена и качество виж това>> http://www.electron.bg/product_info.php ... cts_id=578
Мисля че няма какво да се коментира повече,малко скъпичко но поне качеството не подлежи на съмнение!!!
Мисля че няма какво да се коментира повече,малко скъпичко но поне качеството не подлежи на съмнение!!!
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Ауу аууу не и този тъндар брато ако искаш да се отарвеш на тънкана вземай сонито и "бегай"
хем хубаво хем качествено . Мммм аз преди да си купя Сд исках и аз двд но нямаше на сони по магазините иии си купих МП3 а , исках да ми да си взема елит цццц . Ми какво да ти кажа не бягай от качеството , винаги скъпото излиза по-евтено ! 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”