Кой на кого киха кинти от операторите в България? Доволен, недоволен?
Аз съм на Мтел, ама ме нервят с тези 5000000 абонати, все по-малко приятели на Мтел а цената безбожна към другите!
А и онзи ден влизам да си търся "джисием" и ме заливат с оферти на оператори и по-ниски цени на телефона. Б*си излиза, че трябва да имам няколко карти с договори.!!!??? Лудница
mod edit: santo_trafficante
mod edit: Varbona
ГСМ Оператори. Кой,какво ползва?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mely написа:Аз съм на Ментелот 9 год но ще дойде този ден в който ще можеш да си прехвърляш номера без промяна към други оператори и тогава.....
Единствено Мтел не са подписали за това прехвърляне /знам го от сигурен източник/за да не загубят абонатите си
Да и сега ги съдят доколкото знам, но ми е интересно след като платят глоба дали в крайна сметка ще може да се прехвърля номера или не..
Иначе и аз съм на Ем тел, Ем жица от 1 година, преди това бях на Глобул 3-4 години и ... абе зависи повечето хора с които говориш на кой оператор съм, повечето ми приятели и близки са на Мтел и аз затова се прехвърлих, но май на Глобул беше по-оферта
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Я някой от бранша да обясни повече за това прехвърляне на номера?
Аз не мога да си го обясня... Примерно имам телефон на мтел и мина на вивател - 0887/ххх УУУ примерно ми е номера, и след това същия ли си остава? А хората които ме търсят, или са ме добавили в безплатни минути, няма ли да ги чарджи това прехвърляне? след като се сменя операторА?
Аз не мога да си го обясня... Примерно имам телефон на мтел и мина на вивател - 0887/ххх УУУ примерно ми е номера, и след това същия ли си остава? А хората които ме търсят, или са ме добавили в безплатни минути, няма ли да ги чарджи това прехвърляне? след като се сменя операторА?
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”