Раздел Racing в нашия форум?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

За или Против подобен раздел

ЗА
109
51%
ПРОТИВ
106
49%

Общо гласове: 215
Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Чет 15 сеп 2005 19:42

vaskoto1 написа:...

подкрепям с двете ръце

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 15 сеп 2005 20:12

Dodi_dog написа:Определено не искам спокойното ни форум4е да заприлича на тунинг.бг. :?
Да спокойно ни е форумчето-добре ,че отвреме на време се мерят ..шки в Организационен кой е по-по - най велико бебе на форума :lol: :lol: mhihi mhihi xa xa xa xa xa xa та да се изразходи малко адреналин и тестостерон а после па като плеснат с ръце и се прегърнат....Евала!Гледам из другите форуми чат-пат/разузнаването е част от занаята/и най си ме кефи нашто гардже!Живи и здрави да сте всички!Карайте се бийте се-важното е да се обичат младите :lol: и да обичат VW!СОРИ ЗА СПАМА!

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Чет 15 сеп 2005 20:22

айде нема нужда, то щото пълно рейсинг автомобили та и форум за тях :dontknow: . Форума си изпълнява перфектно задачите за които е създаден(евала на хората дето се грижат за това)Това се е лечно мнение.

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Вто 20 сеп 2005 14:30

Гласувах против,не защото съм против състезанията,а просто защото форумчето си е достатъчно добро и без това.Който иска да се състезава най-добре да отиде на местата за това.Доколкото виждам в София си имате Божурище,някаква Рампа и т.н. и там все ще се намери някой,който да се навие за гонка,докато тъй като гледам из другите форуми само някакви тийнейджъри си чешат езиците и вместо състезание с коли става състезание по надпсуване и тъпи пости и избиване на комплекси.Това е един от малкото/да не кажа единствения /автомобилен клуб в нета,в който се спазва добрия тон и НЯМА простотии от типа на "....с моето Типо,Пежо,форд 1.4 и т.н.надърпах Голф ГТИ,БМВ М3 и т.н.на светофара ,магистралата и моята кола/за 3000 лв./ е най-хубавата ,бързата и здравата на света и гори 3 л.като ходих до село със 160-180 средна скорост и ....т.н. бисери.Та нека форума си остане такъв какъвто е ,наистина ми харесва. :D

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Вто 20 сеп 2005 22:50

Аз гласувах за и имам десетки причини затова - мога да измисля още толкова, но като гледам няма да има смисъл. Ма само да попитам не ги ли направихте тея бараки най-накрая, че само за ремонти да се лафи бре? :lol: :wink:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 20 сеп 2005 23:36

и аз гласувах ЗА.в крайна сметка не мисля че някой който не иска да чете за "рацерски лиготии и емоции" е задължен да чете раздела.ако не го удовлетворява идеята просто не цъква на него и това е нали затова е РАЗДЕЛ за да се отдели.не мисля че с това ще се разводни като цяло сериозното ни форумче.ако интелигентни хора пишат в даден раздел никога няма да се стига до караници препирни и тн.тунинг.бг не се разводнява от разделите си а точно тийнейджърите го разводняват.така че напълно подкрепям темата за рейсинг раздел.все пак на заглавието ни пише Български Фолксваген Клуб в него има ВСЯКАКВИ хора.и има макар и шепа от нас които малко или много обичаме адреналина.това не ни прави автоматично пикльовци,които искат да си мерят пишките.поне аз така смятам.това си е мое мнение.най-лесния вариант е да прекръстите Тунинг форима на Тунинг&Рейсинг, но тогава пък няма да е подредено.абе вие си знаете.аз пак повтарям ЗА.

BuGmaN :deal bowdown Beer

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Сря 21 сеп 2005 8:27

Гласувах ЗА поради няколко причини...... То и за ПРОТИВ мога да изтъкна меже би повече, но мисля че целта на форума е всеки да си намери "кюшето на неговите интереси".
Какво ще ни донесе ако нямаме такъв форум ....... тези които искат да пишат в него ще ходят да дращат глупости в другите форуми и няма да могат да се усмирят........ докато тук модератора му "слага прангите".
Ако няма такова нещо просто ще си заровим главите в пясъка.
Проблема е, че всеки му се иска да дава газ....... а малко от нас знаят кога се натиска спирачката и как ........ ето и един въпрос към всички за да проверим знанията - "Натиска ли се спирачката с левия крак, кога и защо" ....... някой не знае но някой знае ..... защо да не го каже.... май тук му е мястото.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 21 сеп 2005 10:18

asentm написа:Ако няма такова нещо просто ще си заровим главите в пясъка.

Нима безмисленото писане на мнения в подфорум "тунинг" ме прави тунинг мастър?
Еле пък ако пиша здраво в "рейсинг" ще стана най-бирзия и най-яростния?
Точно ако има такъв подфорум ще заровиме не само главите и не точно в пясък.
asentm написа:"Натиска ли се спирачката с левия крак, кога и защо" ....... някой не знае но някой знае ..... защо да не го каже.... май тук му е мястото.

Мдам.....не мисля,че тук е мястото но ще ти отговоря:Да знам защо и кога.Нищо,че не съм тунингист и рацер,преди доста време пуснах тема:"техники на шофиране-предно,задно 4Х4"
в темата писахме САМО аз и vaskoto1.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Сря 21 сеп 2005 12:15

golfer написа:
asentm написа:Ако няма такова нещо просто ще си заровим главите в пясъка.

Нима безмисленото писане на мнения в подфорум "тунинг" ме прави тунинг мастър?
Еле пък ако пиша здраво в "рейсинг" ще стана най-бирзия и най-яростния?
Точно ако има такъв подфорум ще заровиме не само главите и не точно в пясък.
asentm написа:"Натиска ли се спирачката с левия крак, кога и защо" ....... някой не знае но някой знае ..... защо да не го каже.... май тук му е мястото.

Мдам.....не мисля,че тук е мястото но ще ти отговоря:Да знам защо и кога.Нищо,че не съм тунингист и рацер,преди доста време пуснах тема:"техники на шофиране-предно,задно 4Х4"
в темата писахме САМО аз и vaskoto1.

никой не е казал че ще се мислим за тунингисти или за рацери.тука в българия с чиста съвест като такива могат да се определят не повече от 5-6 човека.в другите предимно желание има.което не е лошо според мен.аз лично с левия крак спирачка никога не натискам.незнам какво имаш предвид но за междинна газ иползвам десния крак с петата давам газ с пръстите натискам спирачката преди завой.с левия не мога да си контролирам силата на натискане той ми служи само за подпиране пък и нося 46 номер та не е проблем. :lol: 8) другия вариант е да има някво друго предназначение което аз да не знам.но пак казвам аз ама никак не се имам нито за тунингист нито за рацер тия които се мислят за такива лошо за тях щото човек като си повярва става лошо.то е като с плувците тия дето са най-добри уж най-много се давят.......шото се зимат на сериозно.като цяло карам супер внимателно и си отварям очите на 16 че по улиците ни има такива шофьори че косата да ти настръхне питайте предната броня на голфа ми тя ше ви разкаже какво и причини една девойка дето от 20 дена имала книжка се едно мен ме интересува.но просто идва момент в който ми идва да си начеша на дърбоко залежалата в мен краста.предимно зимата незнам вие как сте ама аз на безлюдни улици умирам да се въртя.лятото пък с 2-3 дръпки и така.когато една тема тръгне към плюене и псуване просто се заключва и това е въпреки че се съмнявам да се стигне до там то от нас самите зависи.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Сря 21 сеп 2005 14:48

мисля, че моето мнение се потвърди ...... ако някой знае да каже на другите ..... да се обядсни и т.н. затова е нужен такъв форум ...... а ако не е интересен просто се затваря .......
там е и мястото всеки който иска да научи и да сподели нещо без да се притеснява, че някой "рацер" ще му се смее..... и тогава можем вече да нямаме "рацери"/май това е поредния недодялан превод на нещо си/, а хора които искат да си доставят някаква тръпка и най-важното знаят как да си я доставят без да застрашават другите ...... и тогава може лби няма да чувате изрази като "селянин с голф" или да четем безумни предложения за скоростно изкачване до Алеко по тъмно ..... това ми е идеята за моето ЗА ...... но всичко това е въпрос и на съвест от другите срещу нас ....... да ли ще се правят на "рацери" по улиците или ще са ХОРА
Незнам да ли сте ме разбрали, но и какво значение има .... просто изразих мнение на глас :D

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Сря 21 сеп 2005 20:42

Много са прави всички, но колко са тея дето наистина са ХОРА и имат човещинка и знания по въпроса и не се фукат по улиците и се правят на велики..... така като гледам темата са една шепа хора, нали се сещате че и от другите места ни четат и много гости имаме.... като се падне един малоумен и се изкаже велико и уйде коня у реката.....

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Сря 21 сеп 2005 22:22

Аз ще ти отговоря колега натиска се да ама се натиска от истинските състезатели които карат планинско,рали и така нататъка натиска се с левия крак защото не се убива от скороста на автомобила едно е да даваш газ с десния да не пускаш газта а като се налага с левия да чукваш спирачка а съвсем друго е да си даваш газ с десния идва завои пускаш газта чукваш спирачка пак газ абе ГУБИШ МНОГО ВРЕМЕЕЕ на мен лично никога не ми се е налагало но съм пробвал и се получава

Потребителски аватар
smg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот smg » Чет 22 сеп 2005 7:53

За

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Чет 22 сеп 2005 9:03

И аз съм за. Определено не съм рацер, но и аз като козунака зимата си умирам от кеф да се въртя когато няма никой на улицата и да дръпна някой от време на време. И споделям мнението на asentm (така както аз го разбирам), че е полезно да се споделя опит и техника които после могат да се практикуват .разумно. Наясно съм и с вероятните негативни последици от появата на такъв раздел, но си мисля че ползата все пак ще е по-голяма.

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Пет 23 сеп 2005 1:56

Твърдо "ЗА"!!!
Какъв форум на Фолксваген сме ако ни е срам да си споделим постиженията :?:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”